icon

Prečo dcéra prestala jesť a potí sa?

6. jan 2024

Dcéra 4r prestala jesť, zje úplne minimum, cez deň cika minimálne, v noci často, poslednú dobu sa strašne potí v noci, má kruhy pod očami. A nočný kašeľ. Ku dr. chodíme, naposledy mala krv v moči, ale čakáme ešte na výsledky z labáku. Čo to môže signalizovať? Nemáte skúsenosť z podobným problémom? Ďakujem

Strana
z5
autor
17. jan 2024

@senta_sofia dali jej ten klistir, potom ešte nejaké prehandlo si dala +čipok. Tak potom sa to podarilo. Len zase zadržiava, a už večer mi hovorila, maminka pozri sa mi do ritky, mám tam .... ale nešlo jej to už von. Tak uvidíme co dnes, ak sa nevykaka, dáme čípok ak zase nebude kakať, tak ideme do tej BB

mmoni89
17. jan 2024

Treba to urcite riesit ze ma stale zapchu,to nieje dobre,moze mat z toho problemu,jednaj aj traumu.skus davat pravidelne pottaviny co zmakcuju stolicu,ovsenu kasu napriklad na ranajky,slivkovu stavu.Ten Lactecon by bolo dobre tiez keby uzivala

altair
17. jan 2024

Je mi ľúto, že sa takto trápite. Moja dcérka mala pravidelnejšie zápchy, keď mala dcérka 1 - 1,5 roka a pomáhal easylax. Je to harmančekovo glycerínové preháňadlo vo forme tekutiny, nie čípka. Čípok nie vždy zabral, a bolo to pre ňu šetrnejšie ako čípok. Držím prsty, nech čím skôr toto obdobie zadržovania stolice skončí.

drahomirrra
17. jan 2024

Autorka, tak toto potom nevyzera na vazny problem. Chvalabohu, je to skor pdychicky blok. Porad sa s detskym psychlogom, co robit….

autor
17. jan 2024

Volala som do BB, a najprv mame ísť na gastro. Len tam kým dostaneme termín...

hendikep
18. jan 2024

tak skus toto co tu jedna mama pisala .. daj jej konkretny cas v dni na kakanie kedy bude kazdy den sediet na zachode ..

adrianap83
18. jan 2024

A nepomáha nič na tom wc? Hracky, knižky, nálepky, rozprávky- ako viem, nemá sa to. Ale stále lepšie toto, ako sa trápiť. Plus teda všetky recepty na mäkkú stolicu. Aj sirupy sú na zmäkčenie, ale to asi vieš.
Držím palce, nech to nie je nič vážne a prejde to rýchlo.

Strana
z5