Prečo dvojročná dcéra stále grgá?
2 ročná dcéra grga jak stary korheľ
Dvojročná dcera sa nam v noci zo štvrtka na piatok vytykovala na posteľ (aj na hlavy, ale o tom nemusíme rozprávať). Potom v sobotu mala riedku stolicu. Teploty nemala. Všetko ostatné v pohode, bola živá, žiadna letargia, nič.
No a problém je, že odvtedy grga jak starý ožran, keď na ex vypije krígel. Bezohľadu na to, či niečo je, či nie. Proste len tak zo 5-6 razy za hodinu grgne.
Nemáte niekto tucha, čo to môže byť a či sa s tým dá niečo robiť? S takou prokotinou, pochopiteľne, nebudem letieť k pediatrovi medzi kvantum chorých deti... :D
Zasmiala som sa na tom nadpise 😃 aj rozkosne babatko si vie grgnut ako stary chlap. Moje decka mali takuto virozu pred mesiacom. Ako prislo, tak odislo, chvalabohu. Ale par dni trvalo, kym sa vratil apetit, 1.5rocny dlhsie nemal stolicu uplne oka. Ono sa to upravi
Kúp jej aspoň kvalitne probiotiká
Skúste biele acidko bez cukru, biely jogurt.
Ahaaa, takze to si este dozvuky choroby teda hej? 😅
@thirstymonk podrazdeny traviaci trakt. Probiotika. Davat jej dietnu, lahku stravu este niekolko dni. Nic sladke, vyprazane.
@stanulienkat no jasne. Uz to presne vidim. Moja dcera a dietna strava 🤣

@thirstymonk mala nejakú virózu a ešte má narušenú mikroflóru. Nasaďte probiotiká.