icon

Prečo dvojročná dcéra stále grgá?

thirstymonk
21. okt 2024

2 ročná dcéra grga jak stary korheľ
Dvojročná dcera sa nam v noci zo štvrtka na piatok vytykovala na posteľ (aj na hlavy, ale o tom nemusíme rozprávať). Potom v sobotu mala riedku stolicu. Teploty nemala. Všetko ostatné v pohode, bola živá, žiadna letargia, nič.
No a problém je, že odvtedy grga jak starý ožran, keď na ex vypije krígel. Bezohľadu na to, či niečo je, či nie. Proste len tak zo 5-6 razy za hodinu grgne.
Nemáte niekto tucha, čo to môže byť a či sa s tým dá niečo robiť? S takou prokotinou, pochopiteľne, nebudem letieť k pediatrovi medzi kvantum chorých deti... :D

ina2405
21. okt 2024

@thirstymonk mala nejakú virózu a ešte má narušenú mikroflóru. Nasaďte probiotiká.

basska_b
21. okt 2024

Zasmiala som sa na tom nadpise 😃 aj rozkosne babatko si vie grgnut ako stary chlap. Moje decka mali takuto virozu pred mesiacom. Ako prislo, tak odislo, chvalabohu. Ale par dni trvalo, kym sa vratil apetit, 1.5rocny dlhsie nemal stolicu uplne oka. Ono sa to upravi

pribinak
21. okt 2024

Kúp jej aspoň kvalitne probiotiká

vakatko
21. okt 2024

Skúste biele acidko bez cukru, biely jogurt.

thirstymonk
autor
22. okt 2024

Ahaaa, takze to si este dozvuky choroby teda hej? 😅

stanulienkat
22. okt 2024

@thirstymonk podrazdeny traviaci trakt. Probiotika. Davat jej dietnu, lahku stravu este niekolko dni. Nic sladke, vyprazane.

thirstymonk
autor
22. okt 2024

@stanulienkat no jasne. Uz to presne vidim. Moja dcera a dietna strava 🤣