icon

Prečo je moja dcérka stále unavená?

niky_55
11. okt 2025

Ahojte , minulu nedelu dcerke 4r zacali horucky az do stredy , plus bolesti bruska , 2x zvracala za to obdobie, žltú riedku stolicu. Teraz už jej nič nie je okrem tej stolice stále je žltá ale už pevnejsia, sem tam ju brusko zabolí ale od tej stredy - štvrtku je nezvyčajne unavená , predtým nechcela chodit spať na obed a teraz sama od seba chce, ideme napriklad spať o o pol 1 a spi do pol 3-3 predtym max hodku spala ani to nie a už večer o pol 8 zýva a je unavená , vstane o pol 7-7. Cez deň sa hrá , jaší, robime vseličo len ten spánok ma teraz znepokojuje , dávame betaglukan vitamín plus dračiu krv. Papá cez deň jeden druh ovocia lebo viac nechce , mäso papká aj normalne vsetko ako predtým. Neviem cim to moze byt? Predtym aj ked bola chorá nikdy nebola po chorobe este viac ospalejsia.

zabka79
11. okt 2025

@niky_55 syn bol po jednej viroze 2 tyzdne hotovy...zrejme ju to vzalo...mozno by som skusila hroznovy cukor pre energiu a samozrejme vitaminy C, B, D a zinok

barka1
11. okt 2025

Však je po chorobe...tak preco asi?

kavasmliekom
11. okt 2025

@niky_55 boli ste u lekárky? Je po chorobe, oslabená.

niky_55
autor
11. okt 2025
@barka1

Však je po chorobe...tak preco asi?

@barka1 to ano, ale vravím že už bola xy chorá a nebola takto unavená ..

niky_55
autor
11. okt 2025
@kavasmliekom

@niky_55 boli ste u lekárky? Je po chorobe, oslabená.

@kavasmliekom v pondelok berieme stolicu tak jej poviem nech pre istotu zoberie aj krv , možno aj železo jej chýba

dzulli1980
11. okt 2025
@niky_55

@kavasmliekom v pondelok berieme stolicu tak jej poviem nech pre istotu zoberie aj krv , možno aj železo jej chýba

Železo má OK? ... inak moja dcéra po týchto brušných mňamkách sa aj 2 týždne dáva dokopy.
@niky_55

nevam
11. okt 2025

@niky_55 Pre take malé telo všetko čo sa udialo je veľa aj ja keď som mala virózu tak som po tom bola unavená možná že ju teraz chytil iny typ keďže nemám deti neviem pomôcť s akými vitamíny by bolo lepšie ale ak nedrieme cez deň tak by som povedala že je ok

janage
11. okt 2025

@niky_55 žltačka vylúčená?

anonym_144212
11. okt 2025

pisu ti, ze je po chorobe, no dokonca by som povedala, ze ani po chorobe este nie je, tak co sa cudujes.
ochorenie nezacina priznakmi a nekonci priznakmi, sucastou ochorenia je aj inkubacna doba a obdobie regeneracie. v zasade aj zvysena potreba spanku moze byt priznak, cize bez priznakov nie je. viroza neodoznie za 4dni, odoznie len akutna faza, ale doliecovanie je aj 2t. ak nie aj dlhsie.

mnohe infekcie mozu vycerpat z tela vitaminy, obzvlast ak ich ma menej, to sa moze prejavovat aj unavou.

zlta stolica sa moze vyskytovat pri virozach a chvilu moze trvat nez sa da do normalu, ved je to len tyzden. to je kratke obdobie.
zlta stolica znamena nedostatok zlce. niekedy sa vyskytuje aj u zdravych ludi, moze to suvisiet aj s tym, aku stravu mame. zlc pomaha s travenim a pri narusenom traveni sa to moze zmenit a ked sa k tomu prida dietnejsia strava, pri ktorej je nizsi narok na travenie, cize je lahsie stravitelna, tak tej zlce zas tolko netreba. preto sa jej moze aj menej uvolnovat.

stolicu nie je zle vysetrit ale kludne to moze byt ok.

marianarem
11. okt 2025

@niky_55 Este stale moze bojovat s chorobou, este ju moze mat v sebe. Navyse pri brusnych virozach moze traviaci trakt docasne horsie vstrebavat ziviny, co moze sposobovat unavu, ale to sa upravi.

anonym_1af4dc
11. okt 2025

@niky_55 veď to môže byt žltačka!! okamžite k lekárke a popísať všetko ako si to napisala sem a na odberu krvi
Cely popis na to sedí aj s tou únavou a bolesťami bruska a farbou stolice!
Očné bielka a sliznice nemá nažltlé??

niky_55
autor
11. okt 2025
@anonym_1af4dc

@niky_55 veď to môže byt žltačka!! okamžite k lekárke a popísať všetko ako si to napisala sem a na odberu krvi

@anonym_1af4dc nie nema žlté

elenita
12. okt 2025
@anonym_1af4dc

@anonym_1af4dc inak mne to tiez napadlo...teraz je velmi rozsirena..

anonym_1af4dc
12. okt 2025
@niky_55

@anonym_1af4dc nie nema žlté

@niky_55 Ja by som necakala a išla na najbližšiu detsku pohotovost a hneď na vrátnici hlásila podozrenie na zltacku, aby vás vedeli izolovať. Krvné testy a hneď budete vedieť. Nie je to sranda. Bolest pod pravým rebrovým oblúkom nemá? To ze nemá žlté bielka ešte nic neznamená. Nezanedbajte to.

majamat
12. okt 2025
@anonym_1af4dc

@anonym_1af4dc pri zltacke byva svetla stolica a zlc sa hromadi v krvi, preto je aj zte sfarbenie koze a bielok.
biela stolica sa nevyskytuje len pri zltacke.
unava je bezny priznak vsetkych infekcnych a dokonca aj neinfekcnych ochoreni.