Prečo má dcérka vyrážky a pľuzgiere?
Ahojte nevedeli by ste niekto čo môže byt toto… mám 14 mesačnú dcérku a po celom tele má vyrážky robia sa jej z toho male pľuzgiere… kozna chcela mi dat termín až 24.9 takze zatiaľ hľadám inu… na pohotovosti mi povedali že nevedia nikdy to nevedeli…

Pediatricka vám nevie pomôcť? Aspoň ster zobrať, či to nie je streptokok/stafylokok na kozí? Súhlasím ze urcite potenie teraz v teple tomu nepomáha, ale potom sa jej tie vyrážky zapaluju. A obvolavaj kožné, toto je ešte maličké dieta a mali by vás brat ako urgent a nie ze o dva mesiace...
@evahunkova15 su to potnicky, skus vygooglit obrazky a presne takto to vie vyzerat. A ano pri potnickach sa robia male pluzgiere. Treba natierat nejakym kremom kludne sudokrem alebo nieco hydratacne a za par dni by malo byt po tom. A hlavne obliekat balnene volne veci aby sa tolko nepotía, pripadne viackrat za den sprchovat
Hypermangan, kupel alebo len potupkat roztokom, sukorem ani ine pasty na zadok urcite nie, vyrazky zadusia, toto potrebuje hlavne dychat, dezinfikovat a susit - takze hypermangan. Tym kazdopadne (aj keby to neboli potnicky, aj ked vyzeraju) nic nepokazis a kym pojdete ku koznej, problem mozno aj zmizne.
@evahunkova15 k niektorym koznym sa da ist aj rano na "cakacku" cize na cisielka.. skuste sa poinformovat aj takto.. dovtedy by som tiez skusila hypermangan aspon.. drzim pqlce nech sa toho cim skor zbavite

@evahunkova15 Nie sú to potničky? Mne to tak, pripadá...