icon

Prečo má dieťa ucho červené a svrbí?

janka3179
29. sep 2026

Zdravím viete mi povedať čo to môže mať mala na išli strašne si to škriabe a až ucho ma cele červené .

monro
•
29. sep 2026

Štipanec

anonym_ac0c1a
•
29. sep 2026

Žeby ju niečo poštípalo?🤦🤷

moonlight1210
•
29. sep 2026

@janka3179 ucho je citlive, rychlo opuchne (ak je poranene, zo zaciatku celkom intenzivne krvaca).

Takze tam bud ma stipanec. Alebo, ak si to skriabe, mohlo to opuchnut aj z toho, ale problem moze byt vnutri v usku. Akurat tak male dieta este nema jemnu motoriku a nevie sa dostat cielene k spravnemu miestu, tak si skriabe/sucha ucho zvonka.

Skus jej jemne postlacat vpredu pred uskom a vzadu dole za nim. Ak ju to bude boliet, tak moze mat zapal vnutri.

janinah
•
29. sep 2026

Daj jej studeny obklad a fenistil kvapky

janinah
•
29. sep 2026
@moonlight1210

@janka3179 ucho je citlive, rychlo opuchne (ak je poranene, zo zaciatku celkom intenzivne krvaca).

Takze tam bud ma stipanec. Alebo, ak si to skriabe, mohlo to opuchnut aj z toho, ale problem moze byt vnutri v usku. Akurat tak male dieta este nema jemnu motoriku a nevie sa dostat cielene k spravnemu miestu, tak si skriabe/sucha ucho zvonka.

Skus jej jemne postlacat vpredu pred uskom a vzadu dole za nim. Ak ju to bude boliet, tak moze mat zapal vnutri.

@moonlight1210 usko ma ok,na ušnici štipanec

2691
•
29. sep 2026

@janka3179 komár

janka3179
autor
•
29. sep 2026
@moonlight1210

@moonlight1210 skôr mám pocit že ju veľmi svrbí

moonlight1210
•
29. sep 2026
@janka3179

@moonlight1210 skôr mám pocit že ju veľmi svrbí

@janka3179 tak jej skus dat fenistil. Alebo sa spytat pediatricky, aky iny liek bez predpisu by pomohol na ukludnenie.
Ked si to nebude skriabat, tak sa to rychlejsie vyhoji.

Ak to nezaberie, tak vies, ze musite uz jedine k doktorke.