icon

Prečo majú deti alergie, autizmus a iné choroby?

labaga
15. okt 2011

labaga prečo naše deti trpia čím dalej týmviac roznymi alergiami, autizmom, dmo, a kadečo iné... čím to je očkovaním??? tu na mk asi ano, ako matka si kladiem tuto otazku mam pocit že odpoved je indea

halienka
20. okt 2011

@igiana ja mám fakt pocit, že veľa problémov dnes súvisí s imunitou... netvrdím že za všetkým je len očkovanie, môže to byť kadečo iné, čo tu už bolo aj spomínané, by som povedala, že skôr taká mixáž toho všetkého dokopy toto spôsobuje. Vieš ako, kvapka ku kvapke a je z toho plný pohár, ktorý začal pretekať. 😖
No a do súkromnej by ste vzali aj mňa? 😅

igiana
20. okt 2011

@halienka mudro, mudro pises 😀 😀 😀
Jasne ze by sme ta vzali, ale musis zaplatit vstupne 😉

halienka
20. okt 2011

@igiana dúfam, že nie životom 😀

igiana
20. okt 2011

@halienka to sa ukaze casom 😀

igiana
20. okt 2011

@halienka inac ja sa nebojim, ze nasa najmensia bude mat zlu imunitu, nase dievcata jej ju skvelo buduju, napr. jej dnes R. postupala papucami po gumenej knizke ktoru nasledne mala v puse a rozhadzuje rucickami ako chobotnica a skoro vzdy nieco zakazane ulovi a sup to do pusy 😀

halienka
20. okt 2011

@igiana no ja som moju malú istý čas volala "živý vysávač", čo našla na zemi to bolo ihneď v puse...doteraz sa divím, že nikdy z toho nič nemala, bo fakt neviem čo všetko "pojedla", to sa proste nedalo ustriehnuť...a zas takými záchvatmi netrpím, že umývať podlahu 5x za deň ako jedna moja kámoška 😀 ja som rada ak sa mi to podarí raz za 5 dní 😀

macamac
20. okt 2011

čavte baby-že jaká diskusia 😀 😀 😀
šak vás pomažúúúúúúúúúúúúú 😀 😀 😀

a MMR má aké vedľajšie účinky? hoďte, nech mám depku aj ja 😒

a moja dnes tiež z drezu z toho sitka vybrala kus krupičnej kaše-som si nevšimla,len keď mi hovorí: mama-aha,papám palacinku 😀 😀 😀
hlavne,že včera večer si rozkázala krupicu a kašlala na ňu, tak ráno som umyla tanier-a chutila jej z výlevky 😀 😀

igiana
20. okt 2011

@halienka 😀
nas je doma ako hadov, my aj ked pozmyvame, tak do vecera je to skoro podobne ako predtym. Mne skor vadi, ked cmula nejaku cinsku piskaciu gumenu hracku ako ked si sem tam ukradne nejaku ""fajnotku"' 😀

igiana
20. okt 2011

@macamac 😀 😀 😀 som sa super zasmiala z tvojej malej
cau, ale ved nevidis ako riesime a riesime nasledky dosledky a mozne dopady na imunitny system?! 😀

igiana
20. okt 2011

@igiana inac vies co sa mi stalo? Cca 40 dni som nejedla sladkosti, fakt som sa ovladala, same vlocky, celozrnne cestoviny, bio zemiaky a pod. a tak som ochorela ako stary kon 😀 . Nikto u nas doma, iba ja!!!!!!!! 😀 Co z toho vyplyva? Zjedz vsetko co nezje teba! 😀

igiana
20. okt 2011

😲 napisala som si sama sebe 😀 😀 asi by som mala ist spat 😀

macamac
20. okt 2011

@igiana 😀 správne!! telo má ísť do hrobu zhumplovaný 😀 😀 to som nepovedala ja 😀 😀 😉

igiana
20. okt 2011

@macamac poznas ten vtip?
Pride dedko s babkou do neba a vsade same klobasy, rezne, kolace... Dedko struhne babke zaucho a ta sa zacudovane pyta, ze co to ma byt. A dedko na to: Keby si nebola vyvarala tu tvoju zdravu stravu, uz sme tu davno mohli byt! 😀

macamac
20. okt 2011

@igiana a vieš čo mne? ja som vyššie písala-v sobotu som bola na pohotovosti,dostala som ATB a ako som tu v nedeľu písala do témy-tak som sa "dovracala" /pardon,ale to fakt/-asi z tých ATB /alebo z témy? 😀 / a hneď som ich prestala brať-a polepšilo sa mi! 😀 😀 tak mám týždeň dovču a liečim sa len čajom-že jaká medicína 😅

macamac
20. okt 2011

@igiana 😀 😀 😀 😀 to nepoznám 😀 😀 😀
tak keď k téme - duchovno -aj ja dám jeden 😀
pýta sa v nebi dedko anjelov, prečo v pekle majú hody a on má stále len jogurt? lebo pre jedného sa neoplatí variť! 😀 😀 😀

halienka
20. okt 2011

@igiana 😀 😀 😀 hej, to aj mne jeden kámoš povedal, keď som začala mať problém s črevami, že: to máš z tej zeleniny, treba sa najesť riadne klobásy, slaniny, zapiť pivom a hneď ti bude dobre 😀 😀
@macamac asi si nás ešte nikto nevšimol, je už dosť neskoro, všetci slušní ľudia už spia 😀 a malá sa ako dostala do výlevky? 😅 moja sa snaží, ale zatiaľ sa jej to ešte nepodarilo 😀 nežiadúce účinky MMR ti pohľadám priamo príbalový leták, aby som nezavádzala 😉 🙂

halienka
20. okt 2011

@igiana
@macamac
dobréééé 😀 😀 😀 len teraz neviem, čo je lepšie, nebo alebo peklo? 😀

igiana
20. okt 2011

@macamac 😀 😀 😀

igiana
20. okt 2011

@halienka podla toho, co sa prave vari 😀 😀 😀

igiana
20. okt 2011

@halienka fiha, ten letak si aj ja chcem precitat, to sa tak verejne k tomu priznavaju?

macamac
20. okt 2011

@halienka ahoj!!!! 😀 malá-normálka-pristavila si stoličku, tú svoju plastovú a šupho-aké parádne menu máme v dreze 😀 😀
a dík-MMR 😉

igiana
20. okt 2011

olifcek, fu, si ma vylakala, ked som sa pozrela do notifikacii, tak sa mi pred ocami zahmlelo som si myslela ze mi to uz admin pise 😀 😀 😀

igiana
20. okt 2011

@halienka akoze no divim sa ze nevies ako sa chodi do vylevky! 😕 😀

vejula
20. okt 2011

čafte babule 🙂 kukam že tu je dobra nalada, tak si ju idem pri vas aj ja zdvihnuť, lebo dnes mam akysi blby den 😖

igiana
20. okt 2011

@vejula no vitaj krasavica, no pekne od Teba ze si sem zavitala 😉. Nasla si si IP?

igiana
20. okt 2011

@vejula maly uz spi?

vejula
20. okt 2011

hej moja teraz som si prečitala. LEn už mi oči zatvara, tak zajtea odpišem, 🙂 Maly už spinka chvalabohu, len ja som dnes akasi mimo, však ti napišem bližšie do IP. Fakt blbyyyy den.
Mno šak napišem. Zatim dobruuuuuu nocku 🙂

igiana
20. okt 2011

No pekne, ste ma tu nechali samu a ja sa po tme bojiiiiim 😒 😀

macamac
20. okt 2011

@igiana na olifcek si zvykni-ona taká skrytá 😀 večer len číta MT a lajkuje 😉 že cica? @olifcek 😉

igiana
20. okt 2011

@macamac sme ju odhalili 😀