Prečo majú deti alergie, autizmus a iné choroby?
labaga prečo naše deti trpia čím dalej týmviac roznymi alergiami, autizmom, dmo, a kadečo iné... čím to je očkovaním??? tu na mk asi ano, ako matka si kladiem tuto otazku mam pocit že odpoved je indea
@igiana no ja som moju malú istý čas volala "živý vysávač", čo našla na zemi to bolo ihneď v puse...doteraz sa divím, že nikdy z toho nič nemala, bo fakt neviem čo všetko "pojedla", to sa proste nedalo ustriehnuť...a zas takými záchvatmi netrpím, že umývať podlahu 5x za deň ako jedna moja kámoška 😀 ja som rada ak sa mi to podarí raz za 5 dní 😀
čavte baby-že jaká diskusia 😀 😀 😀
šak vás pomažúúúúúúúúúúúúú 😀 😀 😀
a MMR má aké vedľajšie účinky? hoďte, nech mám depku aj ja 😒
a moja dnes tiež z drezu z toho sitka vybrala kus krupičnej kaše-som si nevšimla,len keď mi hovorí: mama-aha,papám palacinku 😀 😀 😀
hlavne,že včera večer si rozkázala krupicu a kašlala na ňu, tak ráno som umyla tanier-a chutila jej z výlevky 😀 😀
😲 napisala som si sama sebe 😀 😀 asi by som mala ist spat 😀
@igiana a vieš čo mne? ja som vyššie písala-v sobotu som bola na pohotovosti,dostala som ATB a ako som tu v nedeľu písala do témy-tak som sa "dovracala" /pardon,ale to fakt/-asi z tých ATB /alebo z témy? 😀 / a hneď som ich prestala brať-a polepšilo sa mi! 😀 😀 tak mám týždeň dovču a liečim sa len čajom-že jaká medicína 😅
@igiana 😀 😀 😀 hej, to aj mne jeden kámoš povedal, keď som začala mať problém s črevami, že: to máš z tej zeleniny, treba sa najesť riadne klobásy, slaniny, zapiť pivom a hneď ti bude dobre 😀 😀
@macamac asi si nás ešte nikto nevšimol, je už dosť neskoro, všetci slušní ľudia už spia 😀 a malá sa ako dostala do výlevky? 😅 moja sa snaží, ale zatiaľ sa jej to ešte nepodarilo 😀 nežiadúce účinky MMR ti pohľadám priamo príbalový leták, aby som nezavádzala 😉 🙂
olifcek, fu, si ma vylakala, ked som sa pozrela do notifikacii, tak sa mi pred ocami zahmlelo som si myslela ze mi to uz admin pise 😀 😀 😀
čafte babule 🙂 kukam že tu je dobra nalada, tak si ju idem pri vas aj ja zdvihnuť, lebo dnes mam akysi blby den 😖
hej moja teraz som si prečitala. LEn už mi oči zatvara, tak zajtea odpišem, 🙂 Maly už spinka chvalabohu, len ja som dnes akasi mimo, však ti napišem bližšie do IP. Fakt blbyyyy den.
Mno šak napišem. Zatim dobruuuuuu nocku 🙂
No pekne, ste ma tu nechali samu a ja sa po tme bojiiiiim 😒 😀

@igiana ja mám fakt pocit, že veľa problémov dnes súvisí s imunitou... netvrdím že za všetkým je len očkovanie, môže to byť kadečo iné, čo tu už bolo aj spomínané, by som povedala, že skôr taká mixáž toho všetkého dokopy toto spôsobuje. Vieš ako, kvapka ku kvapke a je z toho plný pohár, ktorý začal pretekať. 😖
No a do súkromnej by ste vzali aj mňa? 😅