icon

Prečo môj sedemmesačný syn veľa pije?

dionnikolas3
Dnes o 00:15

Neviem ako mám začať ale synček veľa pije cez deň ale aj noci keď spí skoro, každú hodinu musí piť neviem prečo viete my poradiť ďakujem

margitaf
Dnes o 00:28

To je koľko ,veľa?liter,dva,tri

zuzinka888
Dnes o 04:07

Z flasky alebo poharika? Ak ma flasu s cumlom moze si takto ventilovat nervozitu, a uklludnovat sa tym. No urcite by som to spomenula lekarke. Smad a sladky moc mozu signalizovat cukrovku- nevytvara ma mu v plienke " zvlastny" biely povlak

tykat
Dnes o 05:23

@dionnikolas3 co pije? Kolko pije? Flasa s cumlom?

hianicka13
Dnes o 05:53

Treba urcit kolko vypije, skus mu to nejako spocitat kolko za noc a den vypije a potom mozeme diskutovat, ci to je vela alebo nie

svetlonos
Dnes o 05:54

@dionnikolas3
kamoska takto kojila cez 3 roky - kazdu hodinu ceke noci. Pre tie ktore by si rypli, je to normalna zena, vedeli ze mohla mat len jedno tak sa "obezovala". Dieta maly genius, mudry sikovny.
Nie je mu teplo? Kazde dieta je ine, opytaj sa dr na to. Nas ked prestal piť mlieko pil v noci, vypil 2x 4dc flasu s vodou a nedbal by sj viac 🤯 Ale uz mal cez 2 roky. Preslo to. Drzim palce, este je babo male.

anonym_a0e599
Dnes o 06:05

To je zase tema. Pije co?

katkaseiner
Dnes o 06:54

Tiez sme mali so synom tento problem, on bol v noci aj odplienkovany az po 4 rokoch lebo extremne vela pil. Dokazal 2-3 flase (stredna velkost, neviem kolko mali ml) vypiť za noc. On sa ale čajom ukludnoval. Ja som musela stopnut čaj lebo to uz nebolo normálne, s vodou to iste nerobil. Každopádne daj urobit vyšetrenie moču, bala som sa cukrovky. Kamoskin syn práve takto fungoval a asi vo veku 6-7 rokov mu cukrovku zistili, ale on sa v tom veku na curanie v noci nezobudil...u nas to našťastie nebol nas prípad

andrejka1974
Dnes o 06:58

Treba keď tak zájsť k lekárke či náhodou nejde o cukrovku aj s mojou dcérou dom bola a vyvrátili to

koniarova
Dnes o 07:45

Veď si trt napísala. Doplň info.

babushkaem
Dnes o 09:55

u nas to bol rastovy spurt