icon

Prečo moja dcérka prevracia očká?

tisonka18
27. máj 2015

ked ju idem kojit a potom ked uz ma ist spinkat tak nam zacala prevracat ocka do jedneho kutika obidve...potom ocka zavre otvori a je dobre a to sa opakuje viac krat.... potom ked ju hladkam tak uz navela zaspi ale niekedy az po jednej hodine....neviete mi poradit co to moze byt?pred tym to vobec nerobila a zaspala hned ako drevo.... boli sme aj u dr. a objednali nas na neurologiu ale az o tyzden....

martinka117
•
27. máj 2015

Podla mna ju to uspava 🙂

vera1605
•
27. máj 2015

Presne ako píše Martinka, aj moja malá to robila a aj robí, aj my sme boli u neur. Všetko je v poriadku ona tak zaspáva. Nemusíš sa báť. Aja ešte kojím teraz má 15m a už ti neviem presne napísať kedy tak začala prevracať očkami pri zaspavaní. Prajem všetko dobré 🙂

seahorse27
•
27. máj 2015

Aj moj syncek to robil, ked zaspaval...mne ani nanapadlo to riesit, prislo mi to uplne normalne...a ani som si nevsimla, kedy to prestalo.

laurikagab
•
28. máj 2015

Moja ked bola mensia prevratila asi 4x ale nadol,ze jej bolo skoro vidiet len biele..stalo sa to po prebudeni aj 3x za sebou,Takze unavena nebola..mala 4 mesiace..viem,ze take male deticky si nevedia kontrolovat ocka.Ja som bola s nou na neurologii aj nam robili eeg a bolo ok.Moja Aj vystrelila/Kolkata hocikedy nozickami..som sa bala,ci tam nieco nie je.Po vysetreni na neurologii som ju prestalo tak sledovat😉lebo predtym som googlila a hocijake diagnoza som jej davala😳uz to viac nerobila. Ked to robi v serii za sebou tak uvidis,co vam povie neurolog.Nemusi a moze to nieco znamenat.Ale mozte mat aj problem s ockami alebo prisla na nieco nove😳