Prečo mojej dcérke slzia očká?
Dobrý večer prajem idem pre radu ale aj pre skúsenosti dcérke som si všimla okolo 10 mesiaca že jej často slzia očká teraz ma 20 mesiacov a stále to pokračuje zapálené od narodenia nemala často asi 2 krát skôr to slzenie hlavne v zime a na slnku a niekedy len tak ale nie v jednom kuse mala aj kvapky tobradex ale lekárka vravela ze keď stále jej budú slziet že treba ísť na preplach neviem ci to je nutné alebo nie a predsa je už dosť veľká
Riesili ste to u očnej alebo iba detskej? Mojej aj slzilo. Aj akoby zahnisane. Na 3x jej robili preplach. To mala cca pol roka.
ani ja neviem, ci je nutne ist na preplach alebo nie. to zisti len ocny lekar, treba ist.
Vymenny listok od pediatra a riesit ocne vysetrenie
Preplach nezavisi od toho kto ma kolko rokov
Vymenny listok od pediatra a riesit ocne vysetrenie
Preplach nezavisi od toho kto ma kolko rokov
@taktotedanie ano bola som u očnej vravela ze keď sa nezlepší že ma pošle do Košíc na viplach tak sa kus obávam tej narkózi vravela ze možno ma len citlivé oči ale už ma 20 mesiace a stále slzia
@taktotedanie ano bola som u očnej vravela ze keď sa nezlepší že ma pošle do Košíc na viplach tak sa kus obávam tej narkózi vravela ze možno ma len citlivé oči ale už ma 20 mesiace a stále slzia
@simonkaaa2017 ries kosice, ocny lekar ti da odporucanie

A boli ste u očného? Môže mať nepriechodné slzné kanáliky. Ale to je na očnom lekárovi.