Slzavé očko 6 mesačného dieťatka

zuzanafla
5. apr 2021

Ahojte mamičky.
Prosim poradte ktora mate skusenost.
Nasej malej od narodenia slzi ocko. Najskor to boli obi dve.. Slzily aj hnisali. Nic nepomahalo, ani repiky ani harmancek ani ociarka ani borova voda ani kvapky materskeho mliecka no proste nic. Tak sme isli na prepichnutie. Jedno ocko bolo super ale to druhe jej stale a stale slzi. Staci ze sa viac namaha, hra sa, na brusku sa taha a ma ho stale slzave. V 3.mesiacoch sme isli teda zase na preplach toho jedneho. Zase to pomohlo na 2 tyzdne kym mala antibiotika a potom zase to iste . Pockali sme a stale slzilo, tak sme isli v 5. mesiacoch uz na TRETI preplach a to uz bol masaker, v cakarni sme plakali s nou.. A samozrejme co sa stalo? Zase to pomohlo len na 2 tyzdne!
Doktorka povedala ze este raz to mozeme skusit ale to uz bude v narkoze a ze ak ani to nepomoze tak bude musiet ist na zakrok do BB a to jej zavedu nejaku silikonovu buzirku cez nos a bude jej to az v ocku trcat aby sa jej neupchal viac kanalik a po case sa to vyberie...samozrejme to nie teraz ale ked bude mat nad 1 rok. Ja len dufam ze az k tomuto sa nedostaneme :((
.
Kazdopadne ma s tymto zakrokom niekto skusemost? Uz teraz mam z toho velky stres.

janinah
5. apr 2021

Dr postupuje správne.masaže robíte poctivo?

zuzanafla
autor
5. apr 2021

@janinah ano masaze robime denne aj 3-4 krat ☹

evkamotka
5. apr 2021

@zuzanafla pokojne ovela viac. Masírovala som vzdy ked ked sa mi dostal pod ruku, pomahalo to

monika2605
5. apr 2021

Tak my sme na tom podobne.. hnisa a slzi nam.prave okonod narodenia.. mala 4x antibiotocke kvapky..nic.. tak nas poslali na prpelach do nemocnice v BB. To mala 3 kesiace..Boli sme preplachlo a pomohlo? Na 2 tyzdne pokial brala antibioticke kvapky a znovu... tak uz mala zase Pamycon a teraz na Uniflox a v stredu nas caka dalsi preplach..v 4roch mesiacoch...uz sa bojim co bude v stredu..strach a hroza..