icon

Prečo štvormesačnému synovi pomaly tvrdne hlavička?

iwanka23
11. jan 2012

Detská doktorka nám povedala že babatko ma stale makku hlavičku a to už budeme mať 4 mesiace tak už dva krát babatko očkovali aby mu stvrdla a pri tom uživa ešte vigantol každý den 3 kvapky.Máte niekto podobný prípad?dakujem

dsfsf
11. jan 2012

Jaj sa to na tom rovnako... Bala som sa že čo sa deje, ale na koniec mi doktorka oznamila, že je to normalne.. hlavičku bude mať v poriadku až po roku... 🙂 🙂 🙂 Neboj sa.. je to v poriadku len davaj pozor na malé aby nespadlo na to miesto na hlave a nedotykaj sa mu tam toho ani ty ani nikto iny

juliaz
13. jan 2012

my mame taky isty problem najskor mi kazali davat 4kvapky vigantolu potom tri a potom malej brali krv lebo dokt. mi povedala ze to moze byt priznak rachitidy-krivice. Navyse mala ma 4mesiace a stale nedrzi pevne hlavicku dost ma to znepokojuje...Vase babatka ako drzia hlavicku, pevne alebo im sem tam padne?

anjelicek26
13. jan 2012

@iwanka23 - mozno ma problem zo vstrebavanim vapnika, ale to urcia krvne testy, nie kvapkanie vigantolu od buka do buka, to nie je vseliek. Prosim ta co myslis tym, ze ho 2x ockovali "aby mu stvrdla hlavicka". 😕 😕 😕

dasulik123
13. jan 2012

tak my mame zase troska iny problem,rebierko sa nam zacalo vysuvat viac nez by malo,tak chodime na rehabilitacie a cvicime vojtovku.dnes malickemu vzali aj krvicku ci nahodou nema malo vitaminu D.vysledky maju byt az v pondelok,tak som velmi zvedava,ze ake budu.