Prečo sú niektoré deti tučné?
Deti su rozkosne ale preco su niektore nie ze tucnucke ale obezne napr aj tu na MK niektore male babatka su tucne ako michellin a este sa kazdy rozplyva nad tym.
@1aduliatko1 mlieko problem nie je spracovane veci ano juicy zarobíš na stukovatenie pečene zbytočne radšej lokalne pvocie a vodu ci caj.
@autorka tak, pri babatku to tak nevadi, horsie je to, ked ma dieta 2,3,4,5 rokov aj viac a je uz viditepne s nadvahpu a obezne. A preco to tak je? Lebo rodicia neucia deti zdravym stravovacim navykom. A tu je to tirz dost vidiet
Prečo pises najprv o bábätkách a potom o 6rocnej? To je vcelku rozdiel 🤷♀️ tak nasa suseda ma 5rocneho syna a ma 35kíl 🙈 ale oni sú obaja obézny s manželom a vraj dieťa pribralo koli liekom 🙈 no nie, čisto z liekov neprieberies je to len a len stravou…
@konikmodry111 to je tiež trocha krátkozrake tvrdenie, vieš koľko je deti na onkológii napríklad ktoré pribrali na liečbe? Niektoré schudnú a niektoré priberú.. nikto nemôže vedieť čím si dieťa prechádza..
@jana_eyre_2 lenze ja som reálne videla koľko ten maly zje, aj za dvoch dospelých a to normálne nie je. Potom tu Petko keksik, čipsik atd … Bola som u nej pár krát s niečim pomôcť a videla som
@konikmodry111 veď ok, on možno pribral takto.. len potom nepíš ze čisto z liekov sa pribrať nedá.. lebo dá a sú aj také deti, vazne choré..
@jana_eyre_2 ja som myslela konkrétne tuto osobu, nie všeobecne že to nemôže byt