icon

Prečo sú niektoré deti tučné?

26. mar 2021

Deti su rozkosne ale preco su niektore nie ze tucnucke ale obezne napr aj tu na MK niektore male babatka su tucne ako michellin a este sa kazdy rozplyva nad tym.

Strana
z4
mareri
Odpoveď bola odstránená
zuzkabeuty
18. jan 2024

@1aduliatko1 mlieko problem nie je spracovane veci ano juicy zarobíš na stukovatenie pečene zbytočne radšej lokalne pvocie a vodu ci caj.

stanislavicenka
18. jan 2024

@autorka tak, pri babatku to tak nevadi, horsie je to, ked ma dieta 2,3,4,5 rokov aj viac a je uz viditepne s nadvahpu a obezne. A preco to tak je? Lebo rodicia neucia deti zdravym stravovacim navykom. A tu je to tirz dost vidiet

konikmodry111
19. jan 2024

Prečo pises najprv o bábätkách a potom o 6rocnej? To je vcelku rozdiel 🤷‍♀️ tak nasa suseda ma 5rocneho syna a ma 35kíl 🙈 ale oni sú obaja obézny s manželom a vraj dieťa pribralo koli liekom 🙈 no nie, čisto z liekov neprieberies je to len a len stravou…

jana_eyre_2
19. jan 2024

@konikmodry111 to je tiež trocha krátkozrake tvrdenie, vieš koľko je deti na onkológii napríklad ktoré pribrali na liečbe? Niektoré schudnú a niektoré priberú.. nikto nemôže vedieť čím si dieťa prechádza..

konikmodry111
19. jan 2024

@jana_eyre_2 lenze ja som reálne videla koľko ten maly zje, aj za dvoch dospelých a to normálne nie je. Potom tu Petko keksik, čipsik atd … Bola som u nej pár krát s niečim pomôcť a videla som

jana_eyre_2
19. jan 2024

@konikmodry111 veď ok, on možno pribral takto.. len potom nepíš ze čisto z liekov sa pribrať nedá.. lebo dá a sú aj také deti, vazne choré..

konikmodry111
19. jan 2024

@jana_eyre_2 ja som myslela konkrétne tuto osobu, nie všeobecne že to nemôže byt

Strana
z4