icon

Prednison ročnému dieťaťu - za a proti

fantalata
9. jan 2017

Ahojte, dnes nam dr.predpisala prednison cipok,.moje dieta ma rok a je nachladnute, teda sople moc nema ale hrdlo cervene,vysledky vyteru este nemame ale vraj mu na noc mam dat cipok prednison berie este calcium a fenistil kvapky..crp bolo ok.viem ze v noci bude horsi bude aj.kaslat cez den je ok.ale aj tak hned mu supnut toto..dali by ste ???
Dakujem

81beruska81
•
9. jan 2017

prednison na take problemy, rocnemu dietatku?! Nikdy!!! A pozdrav lekarku...naozaj, toto zdaleka nie je dovod....

hivanik
•
9. jan 2017

@fantalata Pocula som ze na laryngytidu to predpisuju ale starsim detom. Pre mensie deti boli Rectodelt, ale bol vypadok lieku.

biba2014
•
9. jan 2017

Prednison mám podať synovi keď sa bude dusiť,co ja viem tak je to dá sa povedať život zachranujuci liek

biba2014
•
9. jan 2017

@biba2014 napr.pri laryngitide

fantalata
autor
•
9. jan 2017

Nedala som mu ten cipok zatial...zatial spinka pekne ☺

katulienkax
•
9. jan 2017

Fuha no asi len vtedy ked by sa velmi dusilo a nic nepomáhalo inac nie.

janinah
•
9. jan 2017

nedala by som

mom311
•
9. jan 2017

Ja by som nedala

zarja011
•
9. jan 2017

Za mna urcite nie

veroa
•
9. jan 2017

Môj syn máva laryngitidku,a keď je v noci zle,vtedy je prednizon vhodný. Môj syn má ale 5 rokov. Pokiaľ je to naozaj len prechladnutie,radsej by som na noc zvolila zvlhcovac vzduchu a zdvihnúť matrac pod hlavičkou.
Rýchle uzdravenie prajem

michi200
•
Autor odpoveď zmazal
•
michi200
•
Autor odpoveď zmazal
•
jeennyv
•
9. jan 2017

@fantalata lekari, ked sa jedna o hrdlo nechcu nic zanedbat, aby nedoslo k zaduseniu, no vsetky tieto cipky obsahuju pre mensie deti latky, ktore mozu sposobit predcasne vyvinutie atd a v prvom rade sa davaju pri tych najakutnejsich stavoch, ak sa neda dychat...pouvazovala by som nad lekarkou...

fantalata
autor
•
12. jan 2017

Dakujem za odpoved..nedala som mu to a vysledky hrdla ukazali ze je vse ok ziadne bakterie..
Tiez ma sklamalo preco hned dr. volila