Prehĺtanie v noci
Dobrý deň. Chcem sa poradiť ohľadom 4 ročnej dcérky. Pred týždňom sa začala sťažovať že ju boli bruško. Do toho došlo to, že v noci keď zaspí vkuse na prázdno prehlta, akoby sa jej vracalo jedlo. Fakt že to robí celu noc. Do minúty niekoľkokrát. Aj sa na to x krát zobudí. Ma momentálne aj sopel aj trochu pokasliava. Človek by povedal že to vyzerá ako reflux, ale ani tým si nie som ista. Lebo prehlta ešte aj o šiestej ráno, aj keď naposledy jedla pred vyše 12 hodinami. A teda prišlo to zrazu a nejak veľmi akútne. Najprv som si myslela, že to bude niečo črevné, nejaká viróza, ale teraz už neviem. U pediatra sme už boli, že jej nevie pomôcť, že si mysli že to bude nejaký vírus. No mne sa to už nezda. Dnes to už bola 5 noc. Potrebujem jej pomôcť.
@doriiis neviem netuším, ale je to extrémne časté, toto som nikdy nepočula
Podľa mňa má zadnú nádchu - stekajú jej hlieny ... prehĺta ich ...
@bejkovnicka
@bejkovnicka Ako si povedala, ze ma nadchu, tak presne ma napadlo, ze jej stekaju hlieny. Ja som raz mala taku zadnu nadchu, ze mi to tam vzadu stieklo tiez aj kazdu minutu.
@doriiis
@dzulli1980
@marianarem baby ale ona v nose nemá žiaden sopel. Mne len keby dr nepovie že vidí biele hlieny v hrdle že jej stekaju tak neviem.
@bejkovnicka Ja som to mala presne takto. Z nosa nic a vsetko len dozadu.
@bejkovnicka Ani moja dcéra nemáva sople ... furt len zadnú nádchu ... steká, steká, steká jej to, prehĺta, prehĺta a keď je toho už moc, rozkašle sa ... daj jej urobiť výtery z nosa ...
@marianarem skúsila si ju v spánku otočiť na brucho? alebo aspoň na bok? pre istotu... a tiež myslím, že ide o zadné hlieny. teraz sú tie virózy a prechladnutia dlhodobé, môžu stekať hlieny aj 2-3 týždne

Nemôže prehĺtať hlieny?