icon

Prejav kiahni

mimanr
28. jún 2016

Mamicky, radaby som sa s vami poradila. Dieta mi zo dna na den nechce cez den spat. Ma osem mes.
Do min. stredy si vyzadovala 4 spanky, cca kazde dve hod.Suchala si ocka, dala som ju do kocika a do 15 min. spala. Od stredy javi normalne znamky unavy, ale... v kociku ani za svet, na rukach ani vpravo, ani vlavo, vyslovene s tou potrebou spat bojuje do posledku...Potom dostane akoby prival adrenalinu, zcne sa tesit, smiat, kopat, hadzat a potom plakat, cely cas ju utisujem, hladkam, upokojujem. ci ju necham tak, alebo s nou narabam, vysledok rovnaky - zaspava vyplakana od uplneho vycerpania ledva dva razy za den...
Jedine, co mi napada je, ze v ten utorok sme stretli dieta s kiahnami. Moze byt v inkub. dobe a takto reagovat? alebo je to nieco ine? Nemate podobnu skusenost? Zjavne je problem s nerv.sustavou - uvolnit sa k spanku, lebo papa pekne, aj inak funguje normalne...
Dakujem.

eeffka
28. jún 2016

@mimanr 🙂 prejav kiahni? tak to vyzera tak ze dieta je obsypane, ma horucky, snazi si rozdriapat kozu a reve ako keby ho za to platili 😀
chvalabohu uz e to akurat za nami a mam vystarano, ale 3dni bol des

mimanr
autor
28. jún 2016

@eeffka viem, ako je to, ked uz nabehnu, starsi ich mal... 😉 skor som to myslela tak, ze virus je uz v tele a skor, ako sa prejavi navonok, robi sarapatu dnu... napr. znamej syn najprv skoro dva tyzdne hnackoval, az potom mu vybehli pluzgiere...

kasi1213
28. jún 2016

Aj keď je v inkubacnej dobe by nemala takto reagovať. Mne toto robila dcérka ale to mala už dva roky. Ja som jej povedala že si ideme prečítať knihu ľahla som si s ňou na paplón nie na vankúš a tak sme spolu čítali spievali skrabkali sa až zaspala.

mimanr
autor
28. jún 2016

@kasi1213 len s osemmesacnou sa to este neda...aj to potom preslo a spinkala zasa normalne?

janickacrazy
28. jún 2016

@mimanr Možno len nechce spať v kočíku, nie? Ja mám tiež zhodou okolností 8mesačného syna, ktorý veľmi rád spával v kočíku denné spánky a zo dna na den mi to odmietol a to preto, lebo sa tam nedokáže otáčať, tak ako potrebuje, dala som ho do postieľky a za chvilu zaspal, nebude to aj u vás tak? 😉

mimanr
autor
28. jún 2016

@janickacrazy aj sme lezali, to sa prestala ukladat a zacala sa hrat (hoci ocka ma unavene), na rukach bojovala...... neviem. ide o to, ze vidim, ze ju berie spanok, ale bojuje s tym strasne z celej sily.. je to cudne 😒
budem skusat, co sa bude dat 🙂

kasi1213
28. jún 2016

@mimanr áno potom to nejako ustalo a bolo to zase fajn. Chápem že s osemmesačnou sa to nedá. Skus to nejak vymyslieť ako ju oklamať 🙂

janickacrazy
28. jún 2016

@mimanr skús jej zaspievať uspávanku, možno sa len nevie nejak uložiť

viera77
28. jún 2016

a nie je to len tymito horucavami? v kocikoch je teraz priteplo, v bytoch ani nehovorim, vsetci sme upoteni, polepeni, nervozni, zle sa dycha...no neviem, nic ine ma nenapada, kedze moje dcerky maju teraz v tychto dnoch tiez problemy vobec zaspat, pripisujem to ako kazde leto tymto horucavam....dokonca mladsiu sme doteraz uspavali na rukach a uz par dni tak nechce, hned sa pyta na postel alebo do svojej postielky, ale ani sa jej necudujem, ved by sme sa zlepili dokopy 😀

mimanr
autor
28. jún 2016

@janickacrazy spievam stale, menim pesnicky, uz som skusala uspavanky, travnice, aj modernu domacu a zahranicnu tvorbu 😀

mimanr
autor
28. jún 2016

@viera77 ano, myslela som na to, ale uz medzitym boli dva "chladnejsie" dni a nijaka zmena

janickacrazy
28. jún 2016

@mimanr moj malý má najradšej Vyznanie od Mariky a Máš má ovečko dávno spát 🙂