Prenos choroby od očkovaného
Moze chytit dieta chorobu od zaockovaneho ? Manzel sa bol ockovat na meningitidu vo stvrtok dcera dnes dostala teploty, nebola s nikym chorym .....
alw ved ak by aj nakazil,tak isto nie v atkej miere ze by jej poskdoil nie?Ved xhod k dr na odbery a pod nech si to ujasni dr
@ildiko36 by mi bolo trápne sa s tým chváliť že si zdravotníčka a písať takéto bludy že z očko ti dcéra ochorela na borelio. Prosím ta. Som sama zdravotníčka a viem ako to funguje. To by som už ja nebola tu keby nejaké ocko spôsobovalo chorobu a to mám vážny imunodeficit
@stellarstar dcera mala vazne zdravotne problemi po ockovani, a mne to neni trapne o tom pisat.stojim sa svojim slovom..dostala Dmo, progressivne zuzenie zorneho pola, obojstrannu nekrozu bedovych klboch atd..kopec diagnoz..po preockovani ako 13r mala opakovane podobne problemy,.
mali ju preockovať ako 10r ale bola na chemoterapii, posunuli to
@stellarstar a mne je jedno ci si aj ti zdravotnicka, ja som prezila svoje co nikomu neprajem a mna o opačný nazor neprehovoriš
@stellarstar no zaujimave,ze ockovanie nesposobi chorobu.Tak potom asi o tom moc nevies.Moja aestra robi v specke,ma tam 2 deti-surodenci-po ockovani na voziku,a viesco maju to z ockovania.Testy v Brne na gen ukzalibze maju nejake ochorenie kt sa ockovanim spustikona zaver 3 dieta -neockovat. A ty sa vysmievas ildigo ,lebo ty si sa s tym nestretla este!!Ako naozaj nepis hluposti,aj ockovanie moze mat zavazne bedlajsie ucinky,dokonca v sme pisal jeden reumatolog ze ockovanienmoze spustit autoimunitnr ochorenie. a ty sa chcakis ze si zdravotnik.
@elmivelmi samozrejme ze ockovanie moze mat vedlajsie ucinky, a moze spustit autoimunne ochorenie,ktore tie clovek uz ma a ockovanim sa mozu prejavit,kedze ockovanim sa imunitny system aktivuje. Napr typicky atopicky ekzem je autoimunne ochorenie ktore ockovanie urcite moze zhorsit - nie vsak vytvorit.
Kazdopadne otazke znie ci ockovanie proti nejakej chorobe (meningitide) moze tu chorobu vyvolat u niekoho ineho - nie nemoze,je to absolutne hlupost. Ani pri MMR vakcine, ta sice moze u ockovaneho sposobit vedlajsie ucinky a vysyp atd ako pri osypkach,nie su to vsak realne osypky a nie nie je mozne sa nimi nakazit. Ani nie je mozne dostat boreliozu ani ziadnu inu ockovaciu chorobu.
@elmivelmi vysmievam sa jej? Kde? Ukáž kde sa jej vysmievam. Vidíš tam nejaké hihihi hahahá? Nie. Ocko určite nevyvoláva nejaké ochorenie možno len zhoda náhod. Tak ano očko môže mat vedľajšie účinky ale nemôže vyvolať to ochorenie na ktoré bolo očkované. Ako napr keď sa ideš očko na covid tak budes mat covid
@elmivelmi
@ildiko36
pockat, pletiete jablka z hruskami.
ockovania su rozne, ale my sa bavime o ockovani, ktore nesposobi chorobu, proti ktorej sa ockuje.
ak niekto ma tazkosti po ockovani, to este znamena, ze s velkou pravdepodobnostou moze mat neziaduce ucinky vakciny a tie mozu byt rozne, nei vyslovene ochorenie, proti ktoremu bol ockovany.
cize ano, chory byt moze ma neziaduce ucinky,a le nema ochorneie, proti ktoremu bol ockovany. nehovoriac o tom, ze jeden z najcastejsich priznakov ockovania moze byt ze sa imunitny system zblazni tak, ze vzniknu rozne ochorenia, ktpre suvisia s imunitnym systemom - alergie, autoimunne poruchy, imunodeficiencia.
a to je celkom siroka skala ochoreni.
@ildiko36 ale z očko určite nemala borelio, z očko látky tu chorobu nedostaneš na kt sa očkuješ, vedľajšie účinky je uz iné kafe
@majulino mohla sa niekde cestou nakaziť je to normálne
@stellarstar mohla, ockoval ju jej syn lekár, u neho doma v ambulancii. Po pracovnej dobe. Nechodili nikam, pretože uja operovali na srdce a nechceli aby bol chorý, nákup sa im nosil pred dvere. Nestretávali sa s nikým 2 mesiace. Po očkovaní do 2 dní mala prvé priznaky
@stellarstar len ty jej neveris a pises ze si vymysla ty jej neveris ani tie nu a to sa nebavime ci moze vybolat ine ochorenie.
@elmivelmi neverím ze z očko na bor dostala chorobu bor to je všetko
@stellarstar očkovanie na boreliózu nie je, neockuje sa, neexistuje 😉

@ildiko36 snáď si naozaj nemyslíš, že dostala boreliózu z očkovania.....