icon

Preplach očných kanálikov. Máte s tým skúsenosť?

amka
30. aug 2009

ahojte môj Danuško by mal podstúpiť preplach očných kanálikov v celkovej narkóze, pretože mál 19 mesiacov a lokálne to už urobiť nemôžu. Máte s tým niekto skúsenosť, bojím sa.

Strana
z3
tinkasss7
20. jún 2018

To mi je ľúto.Takto drasticky to robiť.Mojej prvej dcérke to robili v Anglicki hneď pod narkozou.Ked sa zobudila vôbec neplakala ani nezvracala.Najedla sa a odišli sme.Sice som si poplakala keď ju uspali a brali prec ale keď prišla bola som Happy.Potom sa na všetko zabudlo.

matina18
16. júl 2018

@amka ahoj viem ze tento clanok je uz stary a ak nahodou semm este chodis prosim napises mi ake kvapky ti doktr. Dala ak si pametas? Dakujem.krasne

nity
4. sep 2018

Ahojte,pred casom som sem pisala. Napisem,ako sme dopadli. Malemu som ocka casto masirovala,zlepsovalo sa to,aj ocna povedala ze uz s tym nebudu nic robit,ked mal 2 roky. A to nam na Kramaroch davali uz papiere na operaciu. Slzilo mu to uz len v zime a ked bol chory. Potom sme sa dali na homeopatika,opat zlepsenie a az od cca 3rokov uz par mesiacov mame konecne pokoj aj pocas choroby. Tak dufam ze natrvalo. Tolko moja skusenost,mozno niekoho potesi. ☺ Nevzdavajte to hned!

kikuta
18. feb 2019

@nity aké homeopatikum???

nity
18. feb 2019

@kikuta Zavisi od konkretneho pripadu. My sme mali konkr. Siliceu 30CH.

alenka0210
Autor odpoveď zmazal
alenka0210
4. dec 2020

@debrana Ahoj, aky ocny lekar vam to prosim robil v Ziline? Dakujem

debrana
4. dec 2020

@alenka0210 mudr Strnadová 👍

Strana
z3