Máte skúsenosti s konizáciou bez celkovej anestézie v Gynmeda Brno?
Ahojte boli ste niekto na konizacii v lokalnej anestezii v Brne? Nechcem ist do celkovej anestezie lebo sa bojim ze uz sa nezobudim. Mam rozne divne zdravotne problemy, aj tazsie diagnozy, som 45+ ,mam male dieta ,som jednorodic. Som rada ze existujem. Bola som v narkoze 5x som to absolvovala , napriek tomu som ochotna zaplatit stovky eur aby som to nemusela podstupit 6x a riskovat. Uz viac ludi poumieralo pri rutinnej operacii. Mate skusenost s Gynmedou?
Dakujem ❤️
Ja som bola na konizácii, len v lokálnej anestézii. Síce nie v Brne, ale na SK.
Všetko prebehlo v poriadku a neľutujem, že som sa rozhodla to takto absolvovať. Po výkone som sa len prezliekla a išla hneď domov. Myslím, že podobný priebeh to má v akejkoľvek nemocnici.
@anonym_4b5a42 prosim a kde na slovensku?
Bola som na vyšetrení ako samoplatca v ambulancii u MUDr. Ctirad Mokráš Dubnica nad Váhom, a ten ma potom zoperoval v Púchove.
Určite odporúčam. Pokiaľ by si mala záujem, tak kontakt na neho si nájdeš na nete a dohodneš si vyšetrenie.
Bola som na vyšetrení ako samoplatca v ambulancii u MUDr. Ctirad Mokráš Dubnica nad Váhom, a ten ma potom zoperoval v Púchove.
Určite odporúčam. Pokiaľ by si mala záujem, tak kontakt na neho si nájdeš na nete a dohodneš si vyšetrenie.
@anonym_4b5a42 pozriem si. Dakujem. Este sa spytam ci uz potom bola cytologia lepsia? Mam H-SIL
@anonym_4b5a42 pozriem si. Dakujem. Este sa spytam ci uz potom bola cytologia lepsia? Mam H-SIL
@anonym_autor po konizacii som už mala výsledky ok

Ja som bola na konizácii, len v lokálnej anestézii. Síce nie v Brne, ale na SK.
Všetko prebehlo v poriadku a neľutujem, že som sa rozhodla to takto absolvovať. Po výkone som sa len prezliekla a išla hneď domov. Myslím, že podobný priebeh to má v akejkoľvek nemocnici.