icon

Preventívna prehliadka dieťaťa počas chrípky, resp. inej choroby

28. feb 2020

Ahojte,
ja viem, ze sa asi pridam do klubu tych, co panikaria. Ale isli by ste s dietatom v tej situacii, chripky, prechladnutia a ine choroby na preventivnu prehliadku?
Podotykam, termin mame v case, ked su v cakarni aj chore deti. Dcera je nastastie zdrava. Doktorka moj nazor, ze nie je vhodny cas absolutne nerespektuje. Aky je vas nazor? Dakujem

monro
28. feb 2020

Nesla by som. Dohodla by som iny termin.

autor
28. feb 2020

@monro
Odmieta mi prelozit termin. Proste zo mna robi debila.

sense
28. feb 2020

Skusila by som vymenit lekarku.

autor
28. feb 2020

@sense no to mozem. Zajtra jej este raz napisem a ked dceru vyhodi, budem hladat inu lekarku.

andrea_82
28. feb 2020

My sme boli na preventivku dnes. Ale nasa nastastie berie deti na preventivky prednostne, pocas odberov. Ale teda nebolo mi vsetko jedno ked sme sedeli v plnej cakarni kaslajucich ludi. Snad to synator ustoji.

stanulienkat
28. feb 2020

Ak mas presny termin,tak by som sla.

horalka1986
28. feb 2020

Doktorka ktora robi preventivky v case beznyvh ordinacnych hodin? Vymenit, nic ine. Takto sa to naozaj nerobi. Ja osibne by som utcite nesla aj keby nebol cas chripky.

autor
28. feb 2020

No zial robi to tak.
@stanulienkat presny termin v case ordinacnych hodin pre chorych. Super termin.

gelifil
28. feb 2020

nie, nesla by som

stanulienkat
28. feb 2020

Ved tam budes 5 minut. Chori su aj v skole,MHD,obchode...vsade. A b cakarni budu chore deti aj o mesiac aj o 3 mesiace
Ved ides tam kde sa zdrzuku chori ludia. Naco robite paniku? Ak nema vaznu poruchu imunity,tak by to malo dieta prezit.

lenka2710
28. feb 2020

Naša robí preventívky vždy okolo obeda v stredu, vtedy už väčšinou nemá nikoho v čakárni! Naposledy som išla pýtať lieky a odrazu mi spravila aj preventívku, keďže sme ju mali o dva dni mat tak ci tak!
Ale kamoška tiež išla so zdravým dieťaťom a o pár dni bolo choré, každý doktor asi robí inak, ale moja dá vždy aj na môj názor! Mali sme mať aj očkovanie, ale mala bola trošku nachladnuta, tak som ju nechcela dat a plne ma rešpektovala, prišla som keď som uznala, že už je ok
Škoda ze dr nerešpektuje aj rodiča v tvojom prípade

autor
28. feb 2020

@stanulienkat ona je astmaticka, alergicka. Momentalne mame podozrenie na skryty alergicky zapal na prieduskach. A pat minut v miestnosti plnej chorych deti je naozaj dost.

stanulienkat
28. feb 2020

Este som zabudla ze aj podla toho ako stare je dieta. Ak je to babo,tak samozrejme,ze nie.

autor
28. feb 2020

@lenka2710 a toto sme si zazili minule. Do dvoch dni po preventivke v takomto obdobi mala horucky 40 a tri tyzdne doma. Ako naozaj sranda. A mas pravdu, mala by respektovat moj nazor.

kikulienkadd
28. feb 2020

Ahoj,naša dr má prísne oddelené prevencie od ordinacnych hodín pre choré deti. Vždy ma medzitým 1hod pauzu. Nechápem postoj tvojej dr,veď máš pravdu,že si nechceš dobrovoľne prísť po bonus v podobe choroby. Ak by si šla,skús rúško. Ale možno je čas nájsť dcérke novú lekárku...

eliska13
28. feb 2020

U nás su preventivky poobede mimo chorých.Alebo zostaň s ňou vonku zatial

autor
28. feb 2020

@kikulienkadd
@eliska13 budem jej pisat a uvidim. Ale naozaj nemam zaujem o chorobu.

patka06
28. feb 2020

ísť do čakárne je riziko vždy, aj keď tam nie sú choré deti, bacily tam po nich ostávajú. Mnohokrát sú čakárne prekúrené a nevyvetrané. Po odchode pacientov sa nijako nedezinfikujú.
Máš dohodnitý termín išla by som tam na ten čas, budeš čakať krátko, prípadne dieťa nechala vonku a zavolala priamo do ordinácie

monro
28. feb 2020

To je mrzute. Ale aj tak by som nesla. Mozte tam ist aj za pol roka, nic sa nestane.

carimari
Odpoveď bola odstránená
autor
29. feb 2020

@carimari urcite sa nechceme vyhnut ockovaniu. Dcera ma vsetky ockovania a aj proti kiahnam.

evittam
29. feb 2020

Boli sme vo štvrtok. Naša lekarka ma sice na preventivky vyhradený cas na poobedie ale bolo treba vziat krv tak sme boli rano.

carimari
Odpoveď bola odstránená
fiafia
29. feb 2020

Urcite by som nesla. Zo zdravym dietatom do cakarne plnej chorych deti. Keby mala zvlast vyhradeny cas na preventivky nepoviem. Ja som bola s chorou dcerkou a mala som dost. Bala som sa aby neochorela este viac. Tolko kaslu z kazdej strany. Neriskovala by som zbytocne.

anita1978
Odpoveď bola odstránená