Príčiny a riešenia červených škvŕn u detí
Dobrý deň chcela by som sa spýtať môj 3 ročný chlapček máva také červené fľaky na prvom stehne nikde inde sa mu to nespraví len tam a svrbí ho to a potom mu to zmizne už to je 3 krát čo sa mu to tam objavilo čo to podľa vás je ďakujem za rady a informácie 🙂

smer kozná
Alergia na latku, na prasok, exem, alergia na lepok, mlieko, atd atd. Milion moznosti. Uz pri prvom objaveni by som bola u dr, vobec to pekne nevyzera.
@erika000205 urcite smer kozna.
Mlieko pije od malička a a od roku a pol pije kravské a nebol žiadny problém prášok tak isto používal ten istý takže to asi tiež nebude ta latka to neviem no neviem či sa dajú spraviť také testy či je alergický na nijake látky... No má ešte napadá lebo dnes keď sa mu to spravilo tak kúpal sa v deckej soli a papal paradajky... A tie pred tým čo mal som nijako nijako nemyslela že čo papal a či sa kúpal v soli lebo vždy som si mysela že ho niečo uštiplo ale už keď sa mi to zas spravilo a viem že ho nič teraz neuštipol tak už mi to nepríde v poriadku aj to že to ma stále len na Tom isto mieste...

@erika000205 nemá štítok na teplakoch? Keď to je vždy na jednej strane..niekto je haklivy na to podráždenie.