icon

Priebeh MR s 5-mesačným bábätkom na Kramároch.

lola1003
28. jan 2020

Zdravím vás viete mi prosím vás v krátkosti opísať ako prebieha MR u 5 mes.babatka ? Konkrétne na Kramároch ? Nemôžem byt pri vyšetrení ? Babo mi vezmú a uspia alebo ...?Lezi sa tam 3 dni?

brna1989
28. jan 2020

@lola1003 dobrý deň,my sme mali ísť,ale nakoniec sme nešli.chodi sa tam s bábätkom na 3dni.prvy deň príjem,druhý deň MR a tretí deň pozorovanie + prepustenie.
Pri vyšetrení určite matka nie je.dieta uspia a po vyšetrení a prebratí (dieťa buď je ospalé ,malatne alebo sú niektoré už prebudene ) privezú k matke na izbu.

lola1003
autor
28. jan 2020

@brna1989 neviete ako je to so sobotou keď tretí deň vychádza na víkend či nechajú na víkend či pustia ? A takisto ako je to s kojenim u takého malého baba dokedy sa môže ...

brna1989
28. jan 2020

@lola1003 obmedzenie v kojeni bude určite .my sme myslím mali posledne možné jedenie a pitie,ja som už nekojila.len Sunar a naposledy sme mohli v pondelok do polnoci a ráno o 8ej nám robili MR.ale presne Vás usmernia oni.cize cca tých 8hod pred vysetrenim nesmie piť a jesť.
Nechajú si Vás určite až do soboty,nikto Vám nepodpíše prepúšťaciu správu,dieťa musí opustiť nemocnicu až po 24hod od vyšetrenia.
Čiže ak vám budú robiť MR v piatok doobeda o 9ej,tak vás najskôr pustia v sobotu o 9ej.
Moja malá bola v 8mesiacoch na MR a nepustili nás,aj napriek tomu ,že spinkala ,papala ,bola usmiať,po MR ani nebola malatna,papala ...tak som sa spýtala,či nemôžme skôr,ale že nemôžu
Pri deťoch už vôbec nie.

lola1003
autor
28. jan 2020

@brna1989 ok samozrejme lepšie je ostať aby bolo všetko ok... ďakujem za informácie 👍

brna1989
28. jan 2020

@lola1003 za malo 🤗

lola1003
autor
29. jan 2020

@brna1989 ešte mi predsa napadla jedna vec ako je to tam s kupanim takých malých deti je možnosť ich tam kupat ?

tajnicka007
1. feb 2020

@lola1003 ahoj,aj my mame ist na MRIna Kramare. Uz sme tam s dcerkou lezali a kazda izba ma take umyvadlo na kupanie pre deti.