Prístroj na liečbu tupozrakosti
Ahojte,mate skusenost s tymto pristrojom z Bieloruska pri liecbe tupozrakosti tzv. leniveho ocka u vasho dietata? ak by ste ho mali na predaj alebo pripadne overeny link kde sa da objednat bola by som vdacna....

@vierka0508, áno, pomohol. Vytrenoval slabšie oko veľmi slušne.
@vroni ake stare dieta ste mali v tom case? Pomohlo to aj na skulenie? A za aky cas nastalo zlepsenie. Ďakujem
@vierka0508, asi 3,5 roka a do dvoch mesiacov bolo vidno zlepšenie. Práve skulenia, inak ja dieťa šedý zákal, ten prístroj vyliečiť nedokáže...
@vroni aj syn ma 3 a pol a skuli, pristroj som objednala tak som zvedava. O 3 mesiace mame kontrolu a dufam ze dojde k zlepseniu. Konzultovali ste to aj s doktorkou? Co hovorila na ten pristroj
@vierka0508, konzultovali je asi silný výraz. Doniesli sme mu to ukázať a on pokrčil plecom, že uškodiť to nemôže....
@vierka0508 s manželom sme objednali nakoniec najprv program na počítač, kde sa pomocou hier a okuliarov da tiež pekne cvičiť... Ako ďalšie chcem kúpiť ten prístroj, našli sme cestu ale myslím, ze to vychádzalo s dopravou 80e.
@vroni nahodou nemate ten pristroj na predaj?
@vierka0508, aj by sme mali, ale nemam ti ho ako poslať, sme v AT a pošta je nespolahliva a trvá večnosť (a doporučená stojí viac než celý zázrak)
@vroni joj skoda, a objednavali ste to podla toho postupu co je napisany vyssie?
@vierka0508, áno, vyšlo to vtedy na nejakých 37 euro a strašne dlho to trvalo. Ale už sú to štyri roky...
@vroni neviem ako je to s postou v rakusku, myslite ze by sa nenasiel nejaky sposob ako by ste mi to poslali?
@vierka0508, viem, že medzinárodne posielané zásielky (obyčajne) sa dosť často stratia. A za doporučený balíček som minule do zahraničia platila 34 eur poštovné.... Dat sa dá všetko, ale za tu cenu to nestojí za to...
@vroni ach uz som bezradna, pisala som mail ako sa pise postup vyssie a odpisali mi ze dodavaju uz len pre velkoobchod. Nahodou na slovensko sa blizku dobu nechystate?
@vierka0508, žiaľ, kým bude zodpovedným sibat s hranicami, tak nie. Ale popýtam sa, či sa niekto z okolia na SK nechystá, potom by to vzal so sebou a poslal. Ale až po 12. 7., dovtedy sme na dovolenke...
@vroni velmi by ste mi pomohla, hocikedy sa mi ozvite ak by ste vedela o niekom, ja ho na 200% zoberiem
@vierka0508 tiez sme nad týmto prístrojom rozmýšľali ale nevedeli zohnať. Tak sme išli takou cestou ako nám odporučili známy. Že robiť drobné veci keď máme zakryté očko. Navliekanie drobných korálok, spájanie céčok, hranie blšiek, pexeso čo najzložitejšie obrázky. Aby očko potrápila. Rôzne postrehove hry na mobile/tablete tak polhodinu denne maximálne. A aj po poctivo nosiť pár hodín denne. Aj pri sledovaní televízie. Je to občas boj ale vraj sa to zlepšuje na kontrole. Namáhať ocko čo najviac.
@lucyivo nam kazala doktorka preliepat oko na cely den, ale som rada ked to ma po 2 hodiny doobeda aj poobede. Tiez vtedy buď kreslime, robime s plastelinou, prípadne mu dam mobil. Za 2 mesiace mame kontrolu tak som zvedava ci bude nejake zlepsenie
@vierka0508 mne hneď povedali, že ak bude chcieť mať aspoň pol dňa bude dobre. Aj máva veru ale teraz, keď je teplo tak mi na trampolíne, v bazéne zloží okuliare a musím pripomínať. Tak som tiež zvedavá na kontrolu po polroku. Lebo po 4 mesiacoch bolo vidieť zlepšenie
@zuzulienkah ahoj prosim ta z ktoreho linku z ebay si objednavala? Prislo to v pohode? Dakujem
@vierka0508 dobrý deň, prístroj mam na predaj úplne nový len vyskúšany ak by ste mali záujem kúpila som ho za 88 € a za tak aj predávam.
@malicka4388 dakujem, ale nakoniec som si ho objednala z ebay
ahojte, posuniem prístroj na liečbu tupozrakosti "amblyostimulátor" ... my ho máme priamo z Ruska. Dcére veľmi pomohol. 70 eur aj s poštovným. Ak váhate s kúpou prístroja, tak ho môžem len odporučiť a ľutujem, že takéto niečo neexistovalo, keď som bola ja malá, moja tupozrakosť sa neliečila a teraz v dospelosti sa mi každým rokom zhoršuje ☹
Dievcata pristroj uz mame doma, prosim vas tie ktorym pomohol, zapli ste pristroj a davali ste farby postupne 1. zelena,2. cervena, 3. dalsia cervena? Alebo ako ste zapli a zacalo to cervenou isli ste v poradi ako pristroj? Dakujem.
@katka1981 ahoj, ma sa svietit v poradi: červená, zelená, cerveno-zelena, každá po 5 minút. Potom najlepsie nasadiť okulzor a este očko zaťažiť, napr.kreslenim alebo inymi ocnymi cviceniami
@vierka0508 super takto to muz robil malemu, tak ako ide pristroj ked sa zapne, ja som si skusala po minutke kazdu farbu ale blbe poradie, dakujem ti. Maly ma okluzor, posvietim mu a budem ho mat zas. Skusim to aj sebe na obe oci, len ci bude tolko casu, ale mam to doma, skusim.

@vroni dobry den, zaujimalo by ma ci vam pristroj pomohol.