icon

Prístroj na liečbu tupozrakosti

niika21
9. jún 2017

Ahojte,mate skusenost s tymto pristrojom z Bieloruska pri liecbe tupozrakosti tzv. leniveho ocka u vasho dietata? ak by ste ho mali na predaj alebo pripadne overeny link kde sa da objednat bola by som vdacna....

Prístroj na liečbu tupozrakosti
lauricka11
16. okt 2023

@vierka0508 prosím Vás ako vyzerá ten prístroj amblyostimulator? Ďakujem

majobea
17. okt 2023

@lauricka11 tu v príspevkoch je foto roluj hore

katka1981
18. okt 2023

@lauricka11, presne takto ako pani dala fotku hore v uvode

lauricka11
18. okt 2023

Aha ďakujem. A neviete prosím Vás či sa to môže používať keď vkladáme umelú šošovku do ocka? Pretože nám vyoperovali šošovku kvôli katarakte a teraz musíme do troch rokov nosiť umelú a mame prelepovat ocko, keďže na nevidi

frimmka
2. nov 2023

Dobrý deň prosím nemá niekto na predaj Amblyostimulátor ? Kúpim ❤️ dakujem

marina7
30. dec 2023

Má niekto na predaj amblyostimulátor?

santyel
2. jan 2024

Prosím vás má niekto na predaj Amblyostimulátor ? Zaplatím dvojnásobok klasickej sumy. Skúšal som objednať z Ruska ale ževraj už neposielajú do európskej únie asi kvôli medzištátnym problémom . Prosím vás potrebujem to pre synovca. Zaplatím nazvyš . Ďakujem . Píšte mi na santylightstar@icloud.com. Budem vám moc vďačný .

frimmka
2. jan 2024

@santyel dobrý deň ja ho znaham a už som.pisala aj do bieloruskych shopov a odmietli mi ho poslať.. a tiež na asociaciu nevidiacich a tam mi odpísali, ze to nie je schválená pomôcka EÚ tak ze mi nepomôžu :( oslovila som jednu známu mojej mami. pani je pôvodom z Ruska a tiež iba čakáme ci sa ozve vobec.. skúsila by som to cez nejakú ukrajinku/rusku ak poznáte..

santyel
3. jan 2024

@frimmka Práveže nepoznám to je problém . Môžem sa opýtať ak by ste nakoniec zohnala cez tú pani vedel by som vám zaplatit za dva kusy a mali by ste to zdarma . Ak by to teda bolo možné od nej nejakým spôsobom získať. Poslal by som vám na účet peniaze ako za dva prístroje . 😇

malicka4388
3. jan 2024

@santyel na ebay ho predavaju

marina7
3. jan 2024

@malicka4388 Mohli by ste upresniť? Ebay.com? Čo ste dali do vyhľadávania? Alebo rovno odkaz? Ďakujeme

frimmka
4. jan 2024

@malicka4388 zdravim tam sa už kúpiť nedá.. našlo mi ho takto cez Google ale keď nato kliknete nejde to

suriella
5. jan 2024

Ahojte, nam sa podarilo zohnat z bieloruskeho bazara, v eshopoch boli nedostupne. Cez znameho mojej svagrinej, ktory je z Ukrajiny - on to objednal a dal poslat mame na Ukrajinu, potom to ich znamy doviezol. Trvalo to mesiac a pol ale uz ho mame, stal 50 eur s dopravou. Skuste oslovit nejakeho Ukrajinca vo vasom okoli, mozno sa podari. My ho uzivame 2 tyzdne 2x denne po 11 minut a za ten cas syn dokaze precitat o 2 riadky viac. Uvidime, ci to bude trvale ale uz toto je pecka! Drzim vam palce

malicka4388
6. jan 2024

@frimmka mate pravdu ja som ho tak kupovala pred rokom a už mi odkaz nefunguje snažila som sa aj vyhľadať nejakého iného predajcu ale bez úspešne.

santyel
10. jan 2024

@suriella Zdravím vás viem že by to bolo asi zaťažujúce pre vás . Ale za opýtanie nič nedám . Nebola by ste ochotná ak by to bolo možné týmto spôsobom zohnať pre mňa ešte jeden prístroj. Zaplatím vám zato samozrejme dopredu a dvojnásobok sumy. Naozaj by som bol veľmi vďačný ak by sa to dalo . Ďakujem moc krát

malicka4388
10. jan 2024

@santyel skúste napísať @holandia ja som panej prístroj predala pred viac než rokom možno ho už nepotrebuje.

freepalestine
10. jan 2024

@santyel https://deal.by/p62406508-ambliostimulyator-ais...
Neviem, ci dorucia na Slovensko ale 🤷🏼‍♀️

frimmka
10. jan 2024

@freepalestine ja som tam písala už.. neposielaj na svk

suriella
10. jan 2024

@santyel vyskusam a dam vam vediet

frimmka
10. jan 2024

@suriella prosim a vy ho nebudete predávať?

santyel
10. jan 2024

@suriella Ďakujem krásne bol by som fakt rád. Dajte mi potom vedieť prosím al by to bolo možné buď tu alebo na môj email : santylightstar@gmail.com s tým že keby to išlo poslala by ste mi IBAN a ja by som vám poslal peniažky ako som spomínal aj nazvyš . Ďakujem

suriella
13. jan 2024

@frimmka uzivame ho od 20.12.23, takze zatial nie. Skusim s tym znamym mojej svagriny dohodnut, aby objednal viac kusov priamo od Stimed (na Ukrajine maju tiez pobocku), ak sa to podari, dam vam vediet.

frimmka
13. jan 2024

@suriella ďakujem vám veľmi.pekne bude čakať

marina7
14. jan 2024

@suriella ďakujeme

lauricka11
21. jan 2024

@suriella mala by som vážny záujem aj ja o prístroj, ak by to bolo možné bola by som vďačná, mam 6 mesačného synčeka s vrodenou kataraktou

katka1981
22. jan 2024

@lauricka11, podla mna vam je u 6 mesacneho na nic, mozno ked bude starsi. To je problem aby dieta do pristroja pozeralo, moj 7,5 rocny ledva vydrzi.

elie2019
9. máj 2024

@vroni Dorby deň ,máte nejakú pozitívnu skuesnot s týmto prístrojom ?akurat nám prišiel ..a teda meviem ,či to skusit ?dakuhem za odpoved

elie2019
9. máj 2024

@vierka0508 Dorby deň ,môžem sa opýtať ako ste postúpili s vašim cvičením ?mali str úspech ,akurát nám prišiel a chcela bx som vedieť ,aké máte skúsenosti rieisime astigmatizmus +3 dioptrie ?

suriella
5. jún 2024

@elie2019 zdravim, ako ste sa k nemu dostali? Mne ziadny predavajuci neodpsial

elie2019
6. jún 2024

@suriella cez Ukrajinca ,ktorý žije u nás …zevrja všade vypredané …že z druhej ruky z Bieloruska ho objednaval ,to tvrdil a mal cestu na Ukrajinu ,tak nám ho doniesol ..130 e nám vypýtal …alw tvrdil ,že veľký problém zohnať ,všade vypredané …neviem ,čo je na tom pravdy ..