icon

Problém s jedením 11-ročného

ala76
16. máj 2023

Ahojte ...
Syn ide mat 11r.ked bol malý mal reflux.
A ako je už väčší, čo chodí do školy tak mi všetko nezje.
Áno nieje sám,a teraz ma možnosť ísť niekde s triedou na viac dní.Aj chcem ísť aj on si uvedomuje co ho čaká keď nezje v škole v prírode všetko a že nepride domov že sa naje doma... On aj vydrží byť hladný a vyhrali to až do balenia žalúdka.
L0lll
Tak sa chcem poradiť ako ste to poriesi vy mamičky v takýto prípad.......Ucka povedala ze tam budu zdravotníci ale keď to nieje o tom..... ďakujem.

deti95060810
16. máj 2023

mala dcéra - kupovali sme Nutridrink
niekedy bola celé dni len na Nutridrinkoch...stav sa zlepšil v puberte.

almia
16. máj 2023

@ala76 tiež mám takého jedaka .. 🙈🙈 nejedaka už od narodenia sa trápime ..kolo ti tvoj váži ak sa smiem opýtať?
Môj je také chudé špáradlo

brendaa
16. máj 2023

@ala76 možno tam mu nieco zachuti, na aj dietu?

jumama
16. máj 2023

Tak mu zabal nejake keksiky, slane tycinky, pukancove chlebiky, nutridrinky alebo dzusy, cokolvek trvanlive, co lubi. Alebo ovocie, kompot, alebo take susene ovocie, ovocne koze, oriesky - nieco z toho nelubi? Nie je to bohvieco, ale tak aspon hladny nezostane. A naviguj ho, ze si to ma napriklad v izbe zjest, ked bude sam, ak mu vadi pred inymi jest.

Alebo sa aj jeho spytaj, co by mu vyhovovalo, ze co si vie predstavit, ako riesenie. A potom popros pani ucitelku, aby na to dohliadla, ze to tak bude - napriklad bude mat povolene ranajky na izbu, alebo sam sediet pri stole alebo nieco podobne.

ala76
autor
17. máj 2023

@almia ide mat 11 a váži 29kg.

ala76
autor
17. máj 2023

@almia ma 29 meria 1.43m.
Prepadnutí hruď, žiadny tuk.nieje že úplne vychrtli.....to co ma rad sa vie najesť.....

ala76
autor
17. máj 2023

@jumama🙂ano to mam aj v úmysle len dúfam ze učiteľky to budú rešpektovať, poprípade dohliadať.. on sa bude držať toho ze keď nezie obed ma na izbe ......🙂ďakujem......

6mia6
17. máj 2023

@ala76 nás keď je hladný zje aj klince. Ale je aktívny športovec. Takže hlavne po tréningu už hľadá čo by zjedol. Nebolo to tak vzdy. Dokázal trénovať dvojfázovo a dať si vodu.
Keď mu dám však na výber tak špekuluje. Keď dostane čo máme nemá na výber.
Na sústredeniach, v škole v prírode, v škole som mala vždy nejakého dospelého čo dohliadol. Má 140cm a 30kg

ala76
autor
23. máj 2023

@6mia6 🙂ďakujem.