Problém s kakaním
Je mi dost blbe o tom pisat ale potrebujem radu.moj troj rocny syn ma problem s tvrdou stolicou, niekedy nekaka aj tyzden,skusali sme aj vodu vlaznu na rano,stavu zo sliviek, dufalax,ale nic nezabera,ale najhorsie je na tom to ze na nocnik a na wc nesadne,vykaka sa na zem niekde v kute,ale to mu trva dost dlho.Od septembra ma ist do skolky tak neviem co to bude
@domcam ako sa vola ten prasok nie nahodu psylium?
nie normalne je tam napisane len Vlaknina....pytala som si v lekarni vlakninu pre deti....
ja som mala toto pri synovi, mal strasne problemy s tvrdou stolicou, skusali sme slivky, stavy, vlocky a neviem co este, glycerinove cipky - tie aspon zabrali, ale bolo to strasne po nich... a bolesti bruska boli furt a potom nam zabrala jednoducha rada od kamosky - nech uplne vynecham mrkvu, aspon na cas, mne sa predtym ani nezdalo, ze nejako vela varim z mrkvy a zrazu, ked som si na to davala pozor, som zistila, ze som ju aj dost davala, takze som hocijako kombinovala, vymyslala, ale mrkvu maly nedostaval - vobec - a stal sa zazrak - upravilo sa mu to a fakt len z tohto, ked uz to mal potom v poriadku, zase som mrkvu do jedalnicka vratila, preto chcem poradit aj vam, co sa trapite, ide to aj bez liekov, skuste este toto....
Prebioticka vlaknina VALOSUN ;) pozrite si na nete
u nás zaberá jedine surová mrkva, vyskúšaj
@majuska451 skus ochutene mala ich zboznuje
@majuska451 skusala si actimel? vyskusaj dat mu ho na lacno
Ahojte mmicky mam jednu otazocku mam doma 2 mesacneho syna a ma problem s kakanim doktorka nam odporucila odvar z ovsenych vlociek ale moc mu to nepomaha mohli by ste mi poradit co je na to dobre dakujem
@lucia2493 vyskusaj masticku Pupik, takto sa to vola, v lekarni budu vediet a potom viackrat za den mu trosku daj na brusko - najskor trochu zohrej na prstoch a kruzivymi pohybmi v smere hodinovych ruciciek mu masiruj brusko, len velmi opatrne a jemne, mozes celou dlanou - na nete su aj rozne navody na to a to brusko mu tym vlastne zohrej a "prinut pracovat", a potom ked mu to domasirujes rychlo zakryt oblecenim, aby mu to neprechladlo... mozes aj jemne pokrcit nozky, dobra je aj poloha na brusku, len nie hned po napapani samozrejme 🙂

Ahoj, máme 2 roky a 3 mesiace a tiež máme tento istý problém......mali sme však všetko od sirupov cez kompotové šťavy asi všetko a absolútne nám nič nezabralo........až keď som sa pýtala v lekárni tam mi poradili taký prášok volá sa to vláknina a vždy mu to vsypem do jogurtu a musím povedať že posledný týždeň zatiaľ kaká ak má......