icon

Problém so stolicou u ročného dieťaťa

lucenka911
28. aug 2013

Ahojte viem, že sa tu popísalo už veľa ale máme problém so stolicou, slivkovy, rascovy odvar nezabera maly už nechce ani tlačiť, rektálnu tyčinku mu tam nedám neviete čo mi pomôže on ma stolicu, lebo ju vidím v dupke ale ju nevytlačí lebo ho to bolí, ma stolicu raz za 5-6 dni ale takú veľkú ako dospeláci už neviem čo mu mám dať aby ho aspon prehnalo

Strana
z2
exupery
23. sep 2013

@avotalip no ziadny zakrok potrebny nebol,momentalne sa vyhyzd konecnika neobjavil uz asi rok,ale kakava kazde tri-styri dni,aj to ju napchavam probiotikami,susenymi slivkami,slivkovou stavou a laktulozou,ktoru nasadim kazdeho pol roka aspon na mesiac-dva...ked nekaka dlhsie davam lanovy olej zo dve lyzicky,a nalievam ju acidofilnymi mliekami...teraz ma skor problem,ze ona stolicu zadrzuje a ked ju nevyzeniem,sama sa nejde vykakat-takze psychika...ale uz je to lepsie,a dufam,aj po pohovore u dr.ze proste z toho musi vyrast.

avotalip
23. sep 2013

dakujem za odpoved. ja si myslím že u nás je to tiež psychického pôvodu. aj ked neviem prečo.... ono to začalo dva týždne po tom ako som ju prestala kojiť, a bola bezo mna celý týžden, pretože som musela byť so synom v nemocnici. potom začala mávať dosť tvrdú stolicu čo ju bolelo, a kakavala so slzami... mám pocit že teraz naschvál zadržiava lebo sa bojí bolesti. stravu som upravila, už asi mesiac papá všetko možné z čoho by ju mohlo prehnať. dnes je už 6.den čo nekakala... ale bruško ju nebolieva. už rozmýšlam nad krystírom...

Strana
z2