icon

Problémy po mrliach

dorotka202
10. feb 2018

Syn ma desat rokov a koncom minuleho roka mal mrle.vybral lieky.vsetko vyzeralo ok.ale potom ho to pri kakani bolelo a teraz ma krv na toaletnom po stolici.okolie okolo cervene.skusali sme vsetky mozne maste.aj pediatricka nam dala no nic nepomohlo.vyter ma neg.davala som duphalac aj vlakninu.stale to je rovnake.stazuje sa ze ho to boli.no nie stale.uz neviem co mu dat.ako to vyriesit.pediatricka nam dala papier na chir.tak pojdeme.nema niekto s takym niecim skusenost co to moze byt?dakejem

zimmi1
10. feb 2018

Hm asi je to dost cudne u dietata, ale nemoze ist o vonkajsie hemeroidy? Myslim tym podrazdenie venca a pocas namahy (vytlacania stolice) sa mu mozu urobit drobne prasklinky-to by vysvetlovalo bolest aj krv..svrbieva ho to niekedy? Bo ak ano, mohlo by ist aj o toto..to som totiz mavala ja..v lekarni sa na to da kupit kopec masti, kt. prechodne pomahaju..mne ale problem realne vyriesil az jablcny ocot (pila som ho isty cas zriedeny vodou ako vyzivovy doplnok kvoli niecomu inemu a po case som zistila,ze zmizol tento moj problem) je velmi ucinny aj pri vonkajsom pouzivani (natierani) -ale to stipe.

ivanamyl
10. feb 2018

nemam skusenost, len viem ze pri hemoroidoch sa odporucaju kupele z dubovej kory. mozno pomoze.

momka
11. feb 2018

Ahoj, tak ja mám tento istý problém s 13-ročným synom. Začalo to s krvou na toaletnom papieri, medzitým sme objavili, že má mrle, no po liečbe to krvácanie ostalo, problémy podobné ako u vás, my sme boli aj na chirurgii, ale to ešte vtedy keď mal predpísanú liečbu Vermoxom, mali sme ísť aj na anoskopiu, ale zatiaľ sme sa tam nedostali.

dorotka202
autor
6. mar 2018

@momka ako ste na tom zo synom?uptavilo sa to ci problem pretrvava?

momka
22. mar 2018

@dorotka202 zatiaľ pretrváva. ☹Asi skúsime ešte tú dubovú kôru.