Problémy s predkožkou
Ahojte
Začínam sa stresovať
Syn bude mat dva roky o mesiac
Predkožku sme sa snažili sťahovať vždy počas kupelu nikdy však nejako uspěsne len bolo vidiet ze tak je dierka ale potom už sa mu to začalo vadiť
A nedal si ho ani chytiť
Teraz tam má dierku ovela menšiu s vsimla som si ze pri cikani sa mu spraví balonik
Mam sa obávať zákroku alebo este sa dá to stiahnuť aj bez lekará a násilia ???
Dakujem za kazdú radu a skúsenosť
Dakujem vam všetkým za vase názory a rady
Maminky už mám opäť Slezové krémiky z Justu v zásobe ak by ešte niekto chcel vyskúšať, u nás zafungovalo a viacerým chlapcom pomohol pri fimoze aj ako prevencia ..
pravidelným natieraním sa krémik postará o elascitidu kožička sa stane pružnejšiou a pekne povolí...držím palce všetkým...
@matyasek29 co to znamena ze ma balonik???
Nechajte im tie predkožky už konečne na pokoji. Dajte tomu čas 🤦🏻♀️

@sashabb suhlasim s
@peter2404. chlapcek vobec nevykazoval znamky nepohodlia, ani neplakal, ked mu to doktorka pretahovala. a odvtedy to ide pri kupani v pohodicke. starsi takisto v pohodicke, zacalo sa mu to pretahovat hned od zaciatku. prirovnanie k sekundovemu lepidlu je neopodstatnene. clanok, ktory si pridala, vykazuje viacere znamky hoaxu, apropo... pri tej bolesti... pri tej stati BALOONING sa tiez pise ze to moze niekolko dni chlapcov boliet kym ten "balonik" nepovoli... no ja neviem. urcite dam radsej na radu svojej pediatricky, ktora odchovala uz nejedneho plodneho chlapa, ako na kadejako prelozene clanky z kadejakych americkych alebo anglicky pisanych zdrojov...