Problémy so zápchou u 2,5 mesačnej dcérky
Ahojte, chcem sa opytat ci mi vie niekto poradit s mojim problemom. Moja 2,5 mesacna dcerka ma uz vyse mesiaca problem s tym, ze sa nevie sama vykakat. Viem ze u kojenych deti je to normalne ked dlhsi cas nekakaju a preto cakame aj vyse tyzdna no nakoniec aj tak skoncime pri rek.rurke...viem ze mliecko sa moze vstrebat no ked jej dame tu rurku vyjde z nej velmi vela stolice takze o vstrebanie v nasom pripade nejde...mala ma od narodenia navyse silne koliky, momentalne berie BioGaiu a BabyCalm co na prdiky trosku pomaha ale zase ziadna slava...Espumisan nepomohol, s nozkami cvicime v jednom kuse, Pupik, fenikel, rasca nam nepomahaju...ak mal niekto podobny problem alebo vie poradit, budem velmi rada...Dakujem
Pomoze vyrast a ak sa neda spinkat,nosic..
@luccija kakala asi len zhruba prvy mesiac...odvtedy uz len s rurkou...rurku davame az tak po 8 -10 dnoch a ako som pisala velmi vela z nej ide von takze si myslim ze je u nas nevyhnutna (tiez som sa jej snazila vyhnut)...keby z nej tolko nevyslo, pockala by som aj dlhsie kym jej tu rurku dam...
@ivangeline nosic nepomaha, ale dakujem...asi to budeme musiet len nejako prezit kym sa to upravi samo 😕
A aka je stolica? Tvrda? Nie je to ze iba zadrziava? Nemozes zvysit prijem vlakniny v ovoci napr.
Zas uz by som dupala u mudr nech ma posle na gastro.

@77viki77 ahoj a skusali ste aj masaz bruska? Alebo kupanie v teplej vode a masaz bruska jemne so zinienkou kruzive pohyby v smere hodinovych ruciciek. Boli ste aj niekde na detskom gastre s tym, ci zatial len skusate doma? Biogaia je fajn alej vsetky ostatne veci co robite su super, cvicenie nozickami a fenikel, razca. Kojis alebo davas UM?