icon

Problémy so zaspávaním bábätka: Ako pomôcť?

olinka1502
25. aug 2026

Ahojte, mam 3,5 mesacneho synceka, strasne sa puci pri zaspavani, cely cervenie a poti sa kvoli tomu na hlavicke, pediatricka nariadila navstevu fyzioterapeuta kvoli akralnemu hypertonusu, neviem ako ho mam upokojit, ked bol mensi takto strasne sa neprehybal ani nesil so sebou… mate niekto skusenost?

anonym_050a10
25. aug 2026

@olinka1502 treba posilniť bruško, veľa dávať na bruško, cvičiť s ním na fitlopte, správne ho dvíhať s podložky a nosiť správne.

anonym_50d9eb
25. aug 2026

Urcite chod k fyzio, moj maly bol takyto - plakal pri zaspavani, prezliekani, takmer vzdy.. a to mal len postahovane svaly 🙂 ked sme to uvolnili (cvicili sme s nim vojtovku ale len asi 1-1.5 mesiaca), mame doma uplne ine babatko 🤭

olinka1502
autor
25. aug 2026
@anonym_50d9eb

Urcite chod k fyzio, moj maly bol takyto - plakal pri zaspavani, prezliekani, takmer vzdy.. a to mal len postahovane svaly 🙂 ked sme to uvolnili (cvicili sme s nim vojtovku ale len asi 1-1.5 mesiaca), mame doma uplne ine babatko 🤭

@anonym_50d9eb vojtovky sa bojim, sestrin maly to cvicil a strasne pri tom vrieskal, no ja to asi tiez budem musiet robit, moj maly je velmi napnuty a nervny, uz sme boli u sukr. fyzio ktora sa mu to snazila troska pouvolnovat, ideme znova, a pediater ma poslal tiez k fyzio ale termin mi dali az o mesiac a dovtedy by som sa asi zblaznila… velmi je uplakany a v krci, ako ste toto obdobie prezili? ak by som mohla, mala by som par otazok, viete mi napisat sukr. spravu?