Prudký náraz na odrážadle
Dievčatá , stali sa vasim drobcom nehody na odražadle ?
Samozrejme, najrôznejšie
Môj maly sa včera spustil dole kopcom (2r) v plnej rýchlosti vrazil do smetného koša. Manžel aj ja sme bežali a kričali ako o život. On ešte zdvihol nohy ked videl že bežíme za ním. Bolo to príšerne.
V nemocnici sme ostali na pozorovaní, dr ma zjazdil ako je možné , že som toto dopustila 😭
Lekar je asi mlady a vela toho odsluzeneho nema... nehody sa stavaju a to aj za plnej pritomnosti rodica a pod uplnym dozorom... dvojrocne deti su "blbe" a nedomyslia nasledky nejakeho padu, takze na meter od nich ked to nie je rovna cesta resp. dolu kopcom odrazadlo tlacit do buducna, pokial neovlada brzdu... predychat... u chalanov v tej nemocnici budes este par krat buduce roky... ja by som vedela pri dvoch synoch rozpravat 🤐 Ale stale si vravim, ze tych milion krat, co som im v nejakej konine zabranila, to sa predsa musi ratat tiez...
A mal malý aspoň prilbu? Ak hej, tak nechápem toho lekára, asi ešte nemá deti. Moji tiež narobili už iné vylomeniny, a to dospelý mohol priamo pri nich stáť.
Ja som mala 5 keď som tresla hlavu o betón keď som padla z bicykla. Sestra mala 4 keď spadla z bicykla, krv sa jej liala z hlavy každý myslel že o oko prišla a nakoniec nad okom mala maličkú ranku. Mala raz padla na hlave mala modrinu akoby, dlane zosuchane ako padla.
Nehody sa stávajú, dr asi nemá deti
Juuj toto sa stáva, do budúcna budeš vedieť, že dolu kopcom odrážadlo v ruke, prilba na hlave, hlavne držím prsty aby bolo malý v poriadku 🤗. A k dr? Vlani som mala na detskom oddelení ročného chlapca, musel tam byt sam a vieš čo sa ma doktor opýtal? Ze ci je v pohode, lebo on stále len plače, je taký divný, či to aj doma robí 😳.
Moja mala necely rok, ked sa preklopila na odrazadle a zarazila si spat do polovice predne horne zuby. Neboli sme s tym nikde, pozorovala som dasno nasledujucich par dni, ked sa odfialovelo, zuby sa postupne vytlacili nazad von. Proste su to deti, to sa stava. Ved kolko takych nehod sme mali my a sme tu?
Kamoska bola vonku s muzom a ich vtedy 4r synom a spadol im do jazera, ani si to nevsimli, lebo prave sa o niecom medzi sebou rozpravali. A pritom to nie su rodicia, ktori by svoje dieta zanedbavali, proste prave takych desat sekund, ked na neho nepozerali a on prave spadol. Cia je to vina? Nicia. Neda sa mat na detoch v kuse nonstop oci a ani to nie je zdrave.
Dzrim palce, nech je maly ok, ale tie decka su ako z gumy v tomto veku, nastastie 🙂
Nehodam nezabranis, ale dost pomoze, ked nieco predvidas. Prilba na hlave proste musi byt bez debaty, ak nevie brzdit, zvolim teren, kde neublizi sebe, ani ostatnym, kym sa to nenauci. A aj tak sa obcas stane. Nam sa dcera pustila na kolobezke dolu chodnikom, kym sme vykladali nakup z auta, chvalabohu, len cestny lisaj.
Mne sa predvčerom prevažil syn na detskej trojkolke, tej s voditkom. Normálne sedel, pripútaný, šli sme na nákup, ja som sa otočila, že vezmem tašku z lavičky, a v tom momente on bol na zemi. Oskrety nos, aj brada. Bohužiaľ, čo s tým? Deti padajú. To jednoducho sa stáva. Niekdy je to ozaj sekunda, a sú schopné vystrojit to, čo ani nenapadne človeku. Mne by na um neprišlo, že dieťa v zapnutom bicykli, pripútane, sa dokáže v sekunde preklopit aj s tým bicyklom. No stalo sa... Je našťastie v poriadku, len momentálne chrasta na nose...
Nasa sa prevratila na odrazadle a spadla tak, ze sa jej kyvali dva zuby. Lebo tie chodniky su, ake su a mama ju uz nestihla zachytit.
Aj malybledva vybral.zakrutu, ked sme sli z OC dole, ja kocik a rozbil si kolena. Ale kamoskin bol na pozorovani, lebo on do toho muri vletel. Nic mu nebolo, ale to bola chyba architekta, ze takto to navrhol..co uz. Vzdy mam nervy, ked vidim deti, ako tade idu na odrazadlach, lebo si vzdy spomeniem na tieto nase pripady, moj a kamoskin.
A lekar prehana a urcite nema vlastne deti, deti mavaju urazy, ze az, ustriehnut sa naozaj vsetko neda..
Bol to starý lekár 🙄 ale ďakujem vám veľmi pekne dievčatá , cítim sa pokojnejšie

Co si predstavujes pod nehodou? Ci to napalili do krikov, zdruzgali sa niekde v plnej rychlosti? Samozrejme, ze ano... proste nie vzdy to "vyslo" ked boli drobce, ale to asi ako vsetko...preto nosili helmu cely cas...