Pupáčiky na rukách dieťaťa: Môže to byť alergia?
Ahojte mamičky .
Malý má už asi týždeň na oboch rukách (iba na týchto miestach ) takéto malé pupenčeky.
Môže to byt alergia ?
No žiadne nové jedlo/suroviny nejedol, ani pracie prostriedky sme nemenili 👀.
Neškriabe si to, preto myslím že ho to nesvrbi.
Vôbec sa nesťažuje žeby ho to niejak bolelo alebo niečo iné.
Malý má 3 roky 🥹
Čo by to ešte mohlo byt ?
K dr ideme budúci týždeň až, má dovolenku do konca týždňa🥹
veru, vyzerá to ako alergia na niečo, ale na čo, to netuším, keďže to má len na týchto miestach, to je zvláštne.
Nesvrbive a nebolestive pupaky hlavne na rukach mozu byt aj sekundarny congenitalny syfilis . A tiez hocico ine takze doktor povie viac ako MK
@chudovanovamonika presne toto mal môj syn takto na rukach, mal to z trojkolky, keď sa bicykloval a kombinácie slnko a veľmi chladný vzduch.
Vtedy mu dr. Dala kortikoidnu masť. Po týždni mu to prešlo a v živote sa viac neobjavilo.
Teraz má 16😉
@anonym_596356 nadávky nepatria na MK, ďakujeme
@chudovanovamonika presne toto mal môj syn takto na rukach, mal to z trojkolky, keď sa bicykloval a kombinácie slnko a veľmi chladný vzduch.
Vtedy mu dr. Dala kortikoidnu masť. Po týždni mu to prešlo a v živote sa viac neobjavilo.
Teraz má 16😉
@jaja1979 hm toto by mi dávalo zmysel nakoľko nonstop chodí na odrážadle alebo trojkolke 👀
Ďakujem za skúsenosť 😊
@anonym_596356 nadávky nepatria na MK, ďakujeme
@anonym_0894be v jeho prípade je to titul
Nesvrbive a nebolestive pupaky hlavne na rukach mozu byt aj sekundarny congenitalny syfilis . A tiez hocico ine takze doktor povie viac ako MK
@martinmmartin jeeeežiš načo ste tu keď musíte mať narážky na to že sa tu niekto niečo spýta, čakám na lekára ale chcela som vedieť či sa s tým niekto stretol a keď áno čo to bolo.
Apropo syfilis ma mnoho iných príznakov, nie len "vyrážky " a keď vyrážky tak úplne iné 👌
@anonym_596356 titul netitul, treba sa správať slušne
@martinmmartin jeeeežiš načo ste tu keď musíte mať narážky na to že sa tu niekto niečo spýta, čakám na lekára ale chcela som vedieť či sa s tým niekto stretol a keď áno čo to bolo.
Apropo syfilis ma mnoho iných príznakov, nie len "vyrážky " a keď vyrážky tak úplne iné 👌
@chudovanovamonika Presne tak. Ide o to ze to moze byt vselico a cez forum robit diagnozy je celkom nebezpecne
@chudovanovamonika Presne tak. Ide o to ze to moze byt vselico a cez forum robit diagnozy je celkom nebezpecne
@martinmmartin nerobím diagnózy na MK, treba sa naučiť au čítať, nie len písať múdre kktiny ktoré nikoho nezaujímajú, takéto reči maj doma na manželku, ak niejaku máš a môžeš si to ku nej dovoliť, pekný deň ;)

Aj mne to príde ako alergia, možno niečo z vonku