icon

Pustili by ste 17-ročné dieťa na kliniku?

9. sep 2024

Dcéra 17 ročná ide na kontrolu k očnému, jedná sa o kliniku. Doteraz som chodila samozrejme s ňou, vždy sme aj platili. Rozmýšľam, keďže som pracovne dosť vyťažená.a vyšetrenie vždy trvá cca 3 hodiny, či ju poslať samú, o peniaze ani nejde, v tom je na ňu spoľah. Ten vek mi príde už taký, že mali by tie decká byť samostatné. K zubárovi napr.chodí sama. Ale aj tak som dosť na vážkach. Chodia vaši pubertiaci sami?

Strana
z4
autor
12. sep 2024

Predtým som chodila s ňou,pretože vždy mala rozkvapkanie a mala 14-15-16r,tak som ešte išla a toto bola iba bežná kontrola bez rozkvapkania..tak si vravím,veď je veľká,už by mohla.Nakoniec som aj tak išla,chcú prítomnosť rodiča do 18r a doktorka sa rozprávala vlastne iba so mnou.Asi je to veľmi individuálne,vidím,že každá máte inú skúsenosť,resp.je pre vás bežné ísť s dieťaťom aj v takomto veku,niektoré to zas pokladáte za rozmaznávanie.

egonsk
12. sep 2024

no vidis, napokon rady a odporucania z MK mozu byt nespravne, preto s tym treba radsej pocitat a finalne sa rozhodnut vzdy vlastnym rozumom 😉 ... snad dopadla kontrola dobre, vela zdaru obom prajem 😋

0silvia0
12. sep 2024

tak samozrejme, keď to lekár vyžaduje a dodržuje legislatívne nariadenia... nebudeš sa predsa dohadovať s lekárom, lebo tetky z koňa ináč hovorili a ony svoje detiská posielali samé.

Strana
z4