icon

Recenzie a skúsenosti s kúpeľmi Kováčová pre deti

18. nov 2025

Ahojte,chcela by som sa spýtať o tieto kúpele. Máme ísť s dcérou budúci rok. Majú mi dať termín vedieť v decembri.
Hovorila mi sestrička odtiaľ,že platby sú podľa kvartálov,strava aj pre sprievod je povinná(raňajky,večera ,obed). Ako tam varia prosím? Sú porcie dostatočné? Varia chutne? Na obed chodí sprievodca a aj s dieťaťom vždy niekde do jedálne,kde podávajú obom stravu? Ako tam prebiehajú procedúry? Dcéra má skoliózu chrbtice.
Cena by mala byť cca 1600-1900eur za kúpele,keďže budeme mať samostatnú izbu len my dve. Otázka je,že má dosť zmiatli recenzie od rôznych báb,ktoré tam už boli. Je to naozaj také,že sa tam neoplatí ísť? Že za tie peniaze to nie je nič moc? Že keď vám vypadne fyzio,tak nemáte rehabilitáciu? Že keď sa niečo stane,tak kľudne nebudete mať niektoré procedúry? Že Kováčová ,je prioritne len sústredená na cvičenie vo vode? Je to také že niekto si to chváli a niekto nie. Viete mi niekto napísať reálne skúsenosti teraz keď ste tam boli alebo tento rok? Nenudili ste sa tam 28 dní,keď ste tam boli? Je niekde niečo lepšie pre skoliotikov? (Vrodená skolióza).
Je tam aj niekde obchod? Dá sa tam oprať oblečenie? Na izbách samostatných je aj tv a kúpeľňa,prípadne chladnička ?

Ďakujem za odpovede