icon

Rečové vady u detí influencerov

28. nov 2025

Ja viem ze mi je do toho h...., cize nic. Ale niekedy sa tak zamyslam, ci to ich matkam nevadi, ze im deti zle rozpravaju. Nemyslim si, ze tie u ktorych si to vsimam chodia k logopedovi, lebo to by asi nejake zlepsenie bolo pocut. A Plackovej Dion mam podla dnesnych storiek pocit, ze nevie ani spravne jest. Tam by podla mna bolo treba okrem reci(ktoru ma podla mna na 3 rocne dieta velmi slabu) popracovat s logopedom aj celkovo s ustnou dutinou. Myslite ze im to je jedno alebo nevedia, ze je cas vyhladat logopeda?
A PS ak nechcu, aby im cudzi ludia komentovali deti, nech ich nedavaju na internet.

Strana
z3
svetlonos
29. nov 2025
@anonym_d7ebeb

@anonym_6ed9a6 v skolke moze robit clovek, co neovlada pravopis?

@anonym_d7ebeb
a coze v skolke uz sa pisu na sk aj diktaty ?

svetlonos
29. nov 2025

@anonym_autor
ja ti uprimne blahozelam k tvojmu harmonickemu osobnemu zivotu. Keby ai v nom mala co riesit, nemas cas riesit deti inych, zakladat este o nich temy na forach 😳.
Mame 3 deti a kto ma aku vadu mi je uplne fuk - z cudzich ludi. Mame sa o koho starat, riesit.
A tvrdit ako si TY myslis, ze s detmi nechodia atd je parada...
Ako pisem, mas krasby bezproblemovy zivot, uzivaj si to.

vreckovka2
29. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f646aa neviem. mam vo svojom okoli vela rodicov, ktori s detmi neriesia zuby, neriesia fyzioterapiu, neriesia dychanie ustami, neriesia psychologa aj ked by to dieta potrebovalo. mam pocit ze je taka doba, ze vsetko ma cas alebo ze berme dieta take, ake je. a tak sa tomu dietatu mina cas, kedy by sa s problemom dalo este pracovat. nie je hanba chodit k lekarom a riesit problem...

@anonym_autor ak mi posles kontakt na vasu logopedicku, budem ti vdacna ;). A k teme, ja neviem dlhodobo zohnat kvalitneho logopeda, ktory by dietatu pomohol. A takto to je aj s inymi odbornikmi. A darmo sa snazim, ked su pokroky minimalne. Jednoducho ich je malo. Potom mas deti, kde s nimi trenuju a efekt sa nemusi dostavit v dohladnej dobe, alebo vobec. Ty nikdy nevidis, co vsetko s detmi doma robia, ako trenuju. Na moje dieta by si povedala, ze nikdy nedrzalo ceruzku v ruke , tak hrozne to je. A pritom viem po odbornej stranke, co s tym robim, od malinkata davam pozor na rozvoj motoriky a neide to ako ma. Naucila by som sa nesudit.

Strana
z3