Rečové vady u detí influencerov
Ja viem ze mi je do toho h...., cize nic. Ale niekedy sa tak zamyslam, ci to ich matkam nevadi, ze im deti zle rozpravaju. Nemyslim si, ze tie u ktorych si to vsimam chodia k logopedovi, lebo to by asi nejake zlepsenie bolo pocut. A Plackovej Dion mam podla dnesnych storiek pocit, ze nevie ani spravne jest. Tam by podla mna bolo treba okrem reci(ktoru ma podla mna na 3 rocne dieta velmi slabu) popracovat s logopedom aj celkovo s ustnou dutinou. Myslite ze im to je jedno alebo nevedia, ze je cas vyhladat logopeda?
A PS ak nechcu, aby im cudzi ludia komentovali deti, nech ich nedavaju na internet.
@anonym_autor preco práve ona a prečo práve jej dieta?
@patrissaa tak to pochybujem, ze ona chodi na konika 😂
@minenkaa lebo tam si to vsimam najviac. ale napr. aj ta co ma farmu. tie deti sa dost tazko pocuvaju. chlapec este ako tak, ale dievcatku skoro nerozumiet.
@patrissaa tak to pochybujem, ze ona chodi na konika 😂
@anonym_autor ja som tiež videla jedno video a písala tam aj nejaká lekárka ze nech s ním navštívia dr ze je tam minimálne disfazia a pod. A namiesto toho aby priznali ze niečo nie je ok tak sa tam budu oháňať tým, že im ľudia závidia. Snáď to riešia, lebo ak nie tak je to smutné 😞
Ja občas pozriem na Instagrame jednu českú rodinu, majú 3 deti, 13 ročný chlapec má problém s váhou, horšie rozpráva, ale myslím že už rodičia písali, že má aspergera. Dve mladšie deti už tiež majú problém s váhou, 5 ročný chlapec rozpráva tak, že mu nie je skoro nič rozumieť, 4 ročné dievčatko rozmaznané, trucovité a tiež nie úplne ok reč. Nechcem súdiť a hodnotiť, nakoľko je toto všetko vina rodičov a čo už nie, len nechápem, prečo svoje deti denne vystavujú a zverejňujú.
Ja obdivujem kazdu kravu, co ma cas riesit cudzie decko
Mať tak tvoje problémy a plat prezidenta
Ja občas pozriem na Instagrame jednu českú rodinu, majú 3 deti, 13 ročný chlapec má problém s váhou, horšie rozpráva, ale myslím že už rodičia písali, že má aspergera. Dve mladšie deti už tiež majú problém s váhou, 5 ročný chlapec rozpráva tak, že mu nie je skoro nič rozumieť, 4 ročné dievčatko rozmaznané, trucovité a tiež nie úplne ok reč. Nechcem súdiť a hodnotiť, nakoľko je toto všetko vina rodičov a čo už nie, len nechápem, prečo svoje deti denne vystavujú a zverejňujú.
@anonym_72a962 ja nechcem sudit, ale naco ma niekto potrebu pozerat cudzie rodiny s detmi? Fakt, cim ta inspiruju?
teba stvu len influencery alebo aj bezny ludia? lebo xy deti ci dospelych ma vadu reci ... su spomaleny. su iny ci maju rozne choroby k sa daju liecit,ale rodicia neriesia.. zastavis sa na ulici a upozornis matku? nahras si to a napises o tom nudny post? ked som roblla v skolke mali sme tam dievcatko mile zlate ,ale zaostale .. jej mama doktorka..ani za svet si to priznat ..dostala odporucanie nech navstivi dr a da odklad do skoly ale ona nie a nie .. jej dieta je v poriadku ... proste su mamy aj ked vzdelane,kt si nepriznaju ze dieta je ine ..
teba stvu len influencery alebo aj bezny ludia? lebo xy deti ci dospelych ma vadu reci ... su spomaleny. su iny ci maju rozne choroby k sa daju liecit,ale rodicia neriesia.. zastavis sa na ulici a upozornis matku? nahras si to a napises o tom nudny post? ked som roblla v skolke mali sme tam dievcatko mile zlate ,ale zaostale .. jej mama doktorka..ani za svet si to priznat ..dostala odporucanie nech navstivi dr a da odklad do skoly ale ona nie a nie .. jej dieta je v poriadku ... proste su mamy aj ked vzdelane,kt si nepriznaju ze dieta je ine ..
@anonym_6ed9a6 v skolke moze robit clovek, co neovlada pravopis?
@anonym_6ed9a6 v skolke moze robit clovek, co neovlada pravopis?
@anonym_d7ebeb ano
@anonym_bc26fa napriklad ta farmarka dava dobre recepty. este som si spomenula na mambudasu. uz ju nesledujem, ale predtym ma zaujimala jej kozmetika, nazory, tiez u nej sem tam mala chlapca na storkach. plackovu sledujem len tak, ta mi nedava nic. a nepozeram si ju ani kazdy den, ale akurat dnes dala to, ako maly je.
tiez jedna kozna dr. co posobila aj tu ma dceru co rackuje. alebo tiez jedna baba odtialto, co zacala robit skece.
tak len rozmyslam, ci si problem neuvedomuju alebo si myslia, ze ved sa to vyriesi samo.
to ze deti vesaju na net, im mozno samotne deti raz "vykrycia".
Započuvaj sa do výslovnosti plačkovej, ona sama šušle (kedysi nešušľala, takže tu je asi problém v botoxe), ako by mohlo potom dieťa rozprávať normálne? Rečové vady sú často “dedičné”, skrz to, že dieťa sa učí rozprávať od rodiča. Moje deti tak tlačia na S a robím to aj ja, takže vieme kde to zdedili 🙂. U seba však tú vadu človek nepočuje a keď ju má aj dieťa, tak ju akokeby nevníma, kým sa nezapočúva poriadne.
@anonym_6ed9a6 preco si pouzila slovo stvu? pisem niekde ze ma to stve? lutujem tie deti, ze ich rodicia nezoberu za odbornikom, to je cele.
@evcagabi a ja zase rozmyslam, aka sila nuti ludi reagovat, aj ked by mohli prispevok preskocit a ist dalej.
@anonym_72a962 ja nechcem sudit, ale naco ma niekto potrebu pozerat cudzie rodiny s detmi? Fakt, cim ta inspiruju?
@anonym_bc26fa Mňa vôbec nezaujímajú ich deti a ani deti nikoho iného. Bola to náhoda, že mi dal insta návrh účtu na sledovanie a ja si práve myslím, že by rodičia mali chrániť súkromie svojich detí a vôbec nikde ich nezverejňovať. To, že občas pozriem účet ich mamy má iný dôvod, ako sú deti. Mám svoje a tie mi stačia 🙂
Ja obdivujem kazdu kravu, co ma cas riesit cudzie decko
@evcagabi a ja zas každú čo sleduje nejaké rodiny a ich primitívne videá
@anonym_autor Plačovej Dion hovorí hlavne po anglicky, ale to ako jej sledovatel asi vieš. Hovoriť v tam malom veku 2 jazykmi má nejakú daň
@anonym_72a962 myslis Ornelu však 😄 áno deti ma hlavne on a okolo zdravej stravy to teda nejde stále mastné smazene a cola. Žiaľ už aj u tých malých je vidno že keď budú takto pokračovať takú budú obézne ako ten starší…..ale je to chyba rodičov a výchovy
@anonym_72a962 myslis Ornelu však 😄 áno deti ma hlavne on a okolo zdravej stravy to teda nejde stále mastné smazene a cola. Žiaľ už aj u tých malých je vidno že keď budú takto pokračovať takú budú obézne ako ten starší…..ale je to chyba rodičov a výchovy
@anonym_86d0d8 Áno, myslím Ornellu K. Presne toto, jej manžel je už starý pán, stará škola a k deťom pristupuje ako k vnúčatám a má ich a celú domácnosť na krku väčšinu času on.
Započuvaj sa do výslovnosti plačkovej, ona sama šušle (kedysi nešušľala, takže tu je asi problém v botoxe), ako by mohlo potom dieťa rozprávať normálne? Rečové vady sú často “dedičné”, skrz to, že dieťa sa učí rozprávať od rodiča. Moje deti tak tlačia na S a robím to aj ja, takže vieme kde to zdedili 🙂. U seba však tú vadu človek nepočuje a keď ju má aj dieťa, tak ju akokeby nevníma, kým sa nezapočúva poriadne.
@anonym_9f59c6 Co ma botox spolocne s rozpravanim? Ten sa aplikuje do vrchnej casti tvare, skor bude problem v zuboch a komunity, z ktorej pochadza.
Fuha, tak ja som si na zaklade tejto diskusie pozrela tu plackovu ako jej dieta je a neviem teda ci ty mas deti, ale normalne dieta co normalne je. Ja neviem co ti na tom pride divne? A to ja plackovu nesledujem, neviem ako sa sprava ona a jej dieta, ale keby si videla ine deti ako jedia a celkovo sa spravaju a obzvlast ked ich natacas a vedia o tom a robis hluposti naschval. Zbytocna drama.
Btw ty nevies ci vo svojom volnom case chodia k logopedovi a ci doma cvicia a co robia. Ale vidim ze ts to musi dobre stvat. Take malomestiacke “problemiky”. Kazdy nech sa o svoje dieta stara tak aby im dobre bolo, teba cudzie dieta trapit nemusi.
@minenkaa lebo tam si to vsimam najviac. ale napr. aj ta co ma farmu. tie deti sa dost tazko pocuvaju. chlapec este ako tak, ale dievcatku skoro nerozumiet.
@anonym_autor farma pod poľanou??
@anonym_86d0d8 Áno, myslím Ornellu K. Presne toto, jej manžel je už starý pán, stará škola a k deťom pristupuje ako k vnúčatám a má ich a celú domácnosť na krku väčšinu času on.
@anonym_72a962 presne on ich lubi ale moc rozmaznáva presne ako dedko a ona doháňa mladosť a chce si užívať, čo tiež chápem bola skoro mamou, ale kedy aj ju vidím s deťmi tak im kupuje rýchlu stravu a kopu sladkosti, chápem rýchly dopamin pre deti a je za super mamu. Ale raz im to budú deti vyčítať
@anonym_autor Plačovej Dion hovorí hlavne po anglicky, ale to ako jej sledovatel asi vieš. Hovoriť v tam malom veku 2 jazykmi má nejakú daň
@anonym_fde351 kde hovori po anglicky? tych par slovicok? to vedelo aj moje dieta v tom veku. ci on po anglicky normalne hovori cele vety a po slovensky povie jedno slovo aj to skomolene?
@anonym_autor farma pod poľanou??
@anonym_ccd6d4 hej
Fuha, tak ja som si na zaklade tejto diskusie pozrela tu plackovu ako jej dieta je a neviem teda ci ty mas deti, ale normalne dieta co normalne je. Ja neviem co ti na tom pride divne? A to ja plackovu nesledujem, neviem ako sa sprava ona a jej dieta, ale keby si videla ine deti ako jedia a celkovo sa spravaju a obzvlast ked ich natacas a vedia o tom a robis hluposti naschval. Zbytocna drama.
Btw ty nevies ci vo svojom volnom case chodia k logopedovi a ci doma cvicia a co robia. Ale vidim ze ts to musi dobre stvat. Take malomestiacke “problemiky”. Kazdy nech sa o svoje dieta stara tak aby im dobre bolo, teba cudzie dieta trapit nemusi.
@anonym_3ecb8a fakt ma to nestve 😄 je mi uplne jedno co si kto robi so svojim dietatom. ale viem, ze ja by som pre dobro dietata recove vady riesila. to je cele. a to nie je len o nej. ako som pisala vyssie, viacero znamych osobnosti si deti dava na ig.
k tomu jedeniu - zdalo sa mi, ze zle prezuva, zle si odhryza. aj to ma vplyv na cloveka do buducna. ale ok, moze to byt blbe video, takze dalej neriesim.
@anonym_72a962 presne on ich lubi ale moc rozmaznáva presne ako dedko a ona doháňa mladosť a chce si užívať, čo tiež chápem bola skoro mamou, ale kedy aj ju vidím s deťmi tak im kupuje rýchlu stravu a kopu sladkosti, chápem rýchly dopamin pre deti a je za super mamu. Ale raz im to budú deti vyčítať
@anonym_86d0d8 On sa stará adekvátne svojmu veku a ona neviem či doháňa mladosť, skôr si neviem predstaviť čo robí 32 ročná kočka v najlepších rokoch so 68 ročným manželom. A asi to ani radšej vedieť nechcem 🙈

@anonym_autor Prečo píšeš anonymne? Sa bojíš že ťa Zuzka Plačková náhodou pridá na story?😀
A môj názor je taký,že určite im ako rodičom nieje jedno však je to jej dieťa len proste niektoré potrebujú viac času sa to naučiť,nie všetko ide u každého dieťaťa hneď 🙂