Reflux 19mesačná dcérka

miirkka1
20. jún 2018

Prosim napiste mi vase skusenosti s refluxom u deti?Viem ze u mensich deti je to ok,kym sa to vyvinie...dcerka je uz vacsia...uziva omeprozal 10mg..zatial nevidim zlepsenie....ako sa to prejavovalo u vasich deti?Spanok,jedlo? Manzel ma reflux...dufam ,ze sa jej to vylieci...spanok mame hrozny 20x za noc,prehltne,zakasle,place,nevracia,nechutenstvo do jedla,chce vacsinou len pecivo alebo suche potraviny,napina ju ked jej ponukam jedlo a popritom nejedla...nema rada jogurty vyzivy napina ju...na sone ziadne anatomicke zmeny ale reflux povedal dr.ze ma...prejde to?

Prosim za vsetky rady budem vdacna

emiliar
21. jún 2018

@miirkka1 starší syn mal a má retlux. Teraz ma 11 rokov. Ak este pijete mlieko nam pomohlo nutrilon antireflux. Vsade kde spal hore hlavu vyzsie polozit. Postel sme nohy podlozili tehlami. Jedlo jedol no hustejsie menej a casto. Čokoláda a podobne co spôsobuje palenie zahy mal obmedzene. Z jogurtov a vyziv ju napina kebo pri refluxe aspon u nas sposobovali palenie zahy. Hustejsiu stravu aj polievku.

lillystranska
22. jún 2018

@miirkka1 ahoj ja mam diagnostikovany reflux a mam 32 doktor vravel ze vyliecit sa to neda len zmiernit nasledky

miirkka1
autor
22. jún 2018

@emiliar a nevraveli vam ze sa to da riesit operativne? Nam ano ze to bude posledna varianta,ak sa nic nezmierni...mne je to luto ked ju vidim a nechcem aby to mala aj v dospelosti...manzel to ma od narodenia,nevie si riadne umyt ani zuby ,casto mu je tazko....ja len dufam,ze este z toho vyrastie...

miirkka1
autor
22. jún 2018

@lillystranska a dali vam lieky?

emiliar
22. jún 2018

@miirkka1 ano hovorili to no ja som nechcela. Syn sa ma dobre.

lillystranska
23. jún 2018

@miirkka1 mam lieky ale skor lwn zmiernuju priznaky. Operacne mi nenavrhly

miirkka1
autor
24. jún 2018

Ake mate lieky?Ja mam Antra mups..latka omeprazol...ale napina ju z toho aj to vyvracia niekedy...rozpustam vo vyzive