icon

Reflux a kakanie dvojmesačnej dcérky

lucy_669
15. jún 2021

Ahojte, moja dcérka má 2 mesiace a podľa pani doktorky má slabý reflux.. používame bebu sensitive pretože mala problém s kakanim ale teraz je problém že mi grcka ale len pri kakani,občas jej len trošku vytečie mliečko z pusi ale niekedy sa mi riadne pogrcka a dnes sa mi neskutočne začala dusiť pri kakani..Neviete mi poradiť? Zmeniť mliečko alebo nejaké iné rady? Ďakujem

majamat
•
15. jún 2021

@lucy_669 a robite antirefluxne opatrenia?

zial mlieka proti refluxu, pripadne aj Nutriton, co sa do mlieka primesava, sposobuje zapchu. s Nutritonom je to ale jednoduchsie. nedavali sme dcere plnu davku. na zaciatku to boli horsie,a le neskor sa kakanie upravilo. v hotovych AR mleikach je urcite mnozstvo vlakniy na urcite mnozstvo mlieka. ked si to namies sama ( pridas Nutriton do mlieka ), mozes dat nizsiu davku.

inak neviem poradit

mayka730
•
15. jún 2021

Aj naša to takto mala..niekedy až cez nostek išlo bol to hrozivý pohľad.. teraz vygrcne ale uz celkom lepšie.mame AR mliecko bebu .to len treba čas a vydržať prejde to neboj .

lucy_669
autor
•
15. jún 2021

@mayka730 My máme sensitive nakoľko sa nevedela vykakať bez rektalnej rurky tak veľmi ju zapekalo :/ a teraz zas grcka.. bojím sa občas že sa mi až zadusí ale pani doktorka hovorila že keby zmeníme mliečko tak by bolo vraj horšie