Reflux a zelen stolica
Ahojte mamicky chcem sa opytat moja dcerka ma 4 mesiace a ma reflux davam jej Nutrilon AR-ko som stym spokojna uz prudom nezvracia len niekedy ....stolicu ma taku zelenu ako pliesen a to ma strasne rozculuje nechapem preco ved do teraz take nemala....a este na krku vlastne pod krkom ma taku kozu ako keby vyzrate od niecoho no idem snov ku koznej ale strane to vyzera ako keby sa spalila no davala som tam sudokrem,imazol,repik,kamilky,obycajny nivea krem bepanthen na exzemi...ale nic nepomohlo prosim vas skuste mi pomoct co jej mam dat na ten krk a ze preco kaka take zelene Dakujem
Ano pribera .....no unas je teplo ale svetlo mame stale akurát som volala mudr. a zajtra ideme ku koznej ale pocula som ze deticky ktore maju reflux tak maju vela kyseliny a vlastne oni ako grckaju v noci tak to im tak vyzerie pokozku...no ale urcite ju to pali ☹
@25102016 teplo a tma som myslela miesta, kde je zahyb na kozi. Neboj urcite to neni vyzrate s kyselinky s grckania. Dostanete masticku a bude po probleme. Zatial vela umyvaj cistou vodou a vela to miesto vetrat.
@anjelicek26 no ved prave to je ten problem ze tam ta pokozka nedycha ale velmi pekne dakujem za radu 🙂

Zelene je zo zeleza v umelom mlieku. Pribera, inak ok? Tak neries farbu kakania. A krk nech spravi kozna ster, mozete tam mat aj mykozu, ono sa to rado robi na takych miestach, kde po krmeni zateka mliecko a je tam teplo a tma ze ano...