icon

Reflux u mesačného bábätka

16. máj 2023

Ahojte moje babanko ma problem a odgrckavanim. Vacsinou to pride aj 2 h a 2.5 h po papani. Zacalo to skor ako sme presli z MM na UM. Najskor vsetci, ze babatka odgrckavaju je to normalne, potom, ze treba zmensit porciu. Na mesacne babanko ame sli zo 70 ml na 60 ml. Nepreslo to. Keby slo len o odgrc je to OK ale on nam nevydrzi rovno v postielke ani minutku ani na brusku. A nez si odgrcne sa priklad zobudi a hrozne zacne vrieskat, odgrcne ulavi sa a spinka dalej. Nemyslim si, ze je nutne aby toto zazivalo malinke babanko. Sestra mala tiez deti a pomahala som jej no pri odgrcnuti mevrieskali od bolesti a neboli az cervene.
Dnes nam Dr. povedala az teda skusim dat antirefluxne mliecko, ale neviem ci vybrat Nutrilon alebo Bebu AR, ake su prosim Vase skusenosti?
Dakujem.

uriva
16. máj 2023

Na reflux je super aj Gastrotuss sirup pre deti - odporúčam všetkými desiatimi, ak by mliečko nezabralo. Nám mlieko nepomohlo, až toto, takže inak neporadím.

liloastitch
16. máj 2023

Nutrilon je dosť hustý, našu zapekal a bolo to ešte horšie. Najviac nám vyhovuje HiPP Ar s bežnou nemám skúsenosť

autor
17. máj 2023

@uriva sranda, ze mpderator to zmeni na reflux a lekarka tvrdi, ze reflux to nie je 🙈 ze to bude nieco ine podla nej 🤞
po sirupceku ste nemali zapchu?

autor
17. máj 2023

@liloastitch ja som nechala sunar len Premium som vymenila za AR 🙈

uriva
17. máj 2023

Nie.

liloastitch
17. máj 2023

Nám Sunar nevyhovoval, grcala z neho rovnako ako z bežného mlieka, ale zas nezapekal .