Reflux u novorodenca
Ahojte, mali ste niektorá problém s refluxom u novorodenca? ako ste to riešili ? ☹
Zeny ktore ste mali babätka s refluxom aj vam tak plakavalo po kojeni??? Uz som z toho zufala :/
@ada0207 môj syn síce kojený nebol ale plakával v podstate takmer stále. Celé dni a celé noci. Neprajem to prežiť ani najhoršiemu nepriateľovi. To boli mesiace ktoré boli pre mňa namiesto radosti z vytúženého bábätka doslova nočnou morou ktorá nie a nie skončiť. Ide o to, že refluxové detičky sú nepokojné a plačlivé práve pre to zvracanie a opätovný návrat potravy zo žalúdka. Po zvracaní im zostáva v hrdle nepríjemný pocit pálenia. Nevedia si odkašľať ani pýtať napr.vodu ktorou by tie nepríjemné pozostatky zvracania zmiernili. Tak plačú. Niekedy ani nemusí nič vyvrátiť ale tá potrava aj tak potuje hore dole. Pekne to ukáže sono na gastre. U nás sa to mierne zlepšili (aj plač) okolo toho 8 mesiaca. Teraz máme 2 roky ale stále musím dbať aby sa neprejedol lebo vždy sa potom pozvracia. Dôležitý je aj kľudový režím po kŕmení a polohovanie. Treba vydržať aj keď je to veľmi náročné. Viem o čom to je 😆
Ahojte, mozno trosku od veci prispevok. Mam neotvoreny nutriton, gastrotus aj AR France lait. Vsetko v zaruke.Ak mate zaujem, posuniem za velmi susedske ceny. Len osobny odber viac info v sprave. Dcera ma reflux, ale ustali sme kojenie a uz idu prikrmy. Taktiez mam jeden otvoreny AR sunar, ale odobratych mozno 5 davok ani nie. To chcem darovat. Prosim ozvite sa mi v sprave. Len odber Bratislava. Dakujem
@nelinka158 prosím vás costi není náhodou nevhodný pre babatka pozerala som a je tam pre staršie deti sú aj iné druhy alebo aký ste mali.

@voleksi No aspoň že vám negrckal, a ten plač bol hlavne kedy prosím vás? Lebo my stále plačeme po kojení toj e hrozné ja neviem kedy to prejde dávam jej aj coliprew a nič ...