Riešenie problémov s trávením bábätka - Espumisan alebo Babycalm
Zdravím chcela by som sa opytať čo je lepšie na bruško espumisan alebo babycalm lebo malý ma 1🌜a 10 dni no stále mu nič nepomahá už vážne netušim ako mu pomoct po jedení mi strašne plače ,skusila som espumisan a aj babycalm ,sab symplex nič nezabera ,momentale mu davám um mliečko bez tak čo by som mala ešte skúsit ? má niektorá mamička skúsenosti ajkeď každemu dietatku niečo iné zabera . Dakujem za každu odpoveď
Cvičiť, polohovať, rektalna rúrka (my dme používali len teplomer) a Balonix Med. Všetko ostatné bolo absolútne k ničomu.
@heminepa ano cvičím sním natierám bruško s pupikom ale stále rovnaké to mame
Cvičiť, polohovať, rektalna rúrka (my dme používali len teplomer) a Balonix Med. Všetko ostatné bolo absolútne k ničomu.
@malaopicka to balonix med je čo ?
A ma nafuknute brusko? Problem s vetrami? Lebo ak nir, tak espumisan, balonix med aj sab simplex su zbytocne. Coli prev vyskusaj este, babatka mavaju problem s travenim laktozy, ak ide o to, tak by coli prev mal pomoct. Ak ide o beznu detsku koliku, tak nepomoze nic, len cas. Antikolikove mlieko stoji za zvazenie.
Za mna všetko vysadiť….. má 1 mesiac a už vystriedal 3 druhy?
@heminepa ano cvičím sním natierám bruško s pupikom ale stále rovnaké to mame
@vanesa2309 skusala som vsetko nepomahalo nic
ale vela si chvalilo dophilus , ja som nakoniec vsetko vysadila davala len probiotika a po 3mesiaco ako prislo tak vsetko odislo
možem sa opytat ma niekto skúsenosti s flašou Philips Avent ta antikolikiva ako sa použiva prosím vás?
lebo ta dierka na cumlíku neviem čo akonsa použiva načo slúži pozerala som videa ale nechápem tomu