icon

Riešenie problémov s trávením bábätka - Espumisan alebo Babycalm

vanesa2309
1. máj 2025

Zdravím chcela by som sa opytať čo je lepšie na bruško espumisan alebo babycalm lebo malý ma 1🌜a 10 dni no stále mu nič nepomahá už vážne netušim ako mu pomoct po jedení mi strašne plače ,skusila som espumisan a aj babycalm ,sab symplex nič nezabera ,momentale mu davám um mliečko bez tak čo by som mala ešte skúsit ? má niektorá mamička skúsenosti ajkeď každemu dietatku niečo iné zabera . Dakujem za každu odpoveď

heminepa
Autor odpoveď zmazal
malaopicka
1. máj 2025

Cvičiť, polohovať, rektalna rúrka (my dme používali len teplomer) a Balonix Med. Všetko ostatné bolo absolútne k ničomu.

vanesa2309
autor
1. máj 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa ano cvičím sním natierám bruško s pupikom ale stále rovnaké to mame

vanesa2309
autor
1. máj 2025
@malaopicka

Cvičiť, polohovať, rektalna rúrka (my dme používali len teplomer) a Balonix Med. Všetko ostatné bolo absolútne k ničomu.

@malaopicka to balonix med je čo ?

heminepa
Autor odpoveď zmazal
anavixy
1. máj 2025

A ma nafuknute brusko? Problem s vetrami? Lebo ak nir, tak espumisan, balonix med aj sab simplex su zbytocne. Coli prev vyskusaj este, babatka mavaju problem s travenim laktozy, ak ide o to, tak by coli prev mal pomoct. Ak ide o beznu detsku koliku, tak nepomoze nic, len cas. Antikolikove mlieko stoji za zvazenie.

janka_266
1. máj 2025

Za mna všetko vysadiť….. má 1 mesiac a už vystriedal 3 druhy?

taktotedanie
2. máj 2025
@vanesa2309

@heminepa ano cvičím sním natierám bruško s pupikom ale stále rovnaké to mame

@vanesa2309 skusala som vsetko nepomahalo nic
ale vela si chvalilo dophilus , ja som nakoniec vsetko vysadila davala len probiotika a po 3mesiaco ako prislo tak vsetko odislo

vanesa2309
autor
8. máj 2025

možem sa opytat ma niekto skúsenosti s flašou Philips Avent ta antikolikiva ako sa použiva prosím vás?

vanesa2309
autor
8. máj 2025

lebo ta dierka na cumlíku neviem čo akonsa použiva načo slúži pozerala som videa ale nechápem tomu