Riešenie problému tvrdej stolice u detí
Pekný deň idem sa poradiť s vami mám 16 mesačnú dcérku máme problém zo stolicou mávaju veľmi tvrdu ako také kozie vonku tvrdé často krát jej nejde naraz sa vykakať ale aj dva krát sem tam tri krát za sebou vždy malom množstve a tvrdé máte stakym dakym Tom skúsenosti nedávam jej banán ani stravu sme upravili pitný režim má ďakujem za každú radu.
Mojej dcére sa takto prejavila alergia na kazein. Ako sme nahradili mliečne výrobky rastlinnými, problém prestal.
Moja 4r jedava všetko prospešné a aj tak ma niekedy problém so stolicou ..odpozorovala som aj, ze jej robí horšie biele pečivo najmä rožky ju zapekaju...dr tvrdí že to niektoré deti mávajú a prejde to samé ...pitny režim je tiez kľúčový
Ďakujem za odpovede
Tiež som také riešila s dcerou a vzdy jej pomoze hrozno - cerstve alebo aj len susene hrozienka (kupujem tie z dm). Poradila mi to pediatrička.

asi treba pridat zeleninu ovocie v kazdej forme aku bude ochotna zjest a mozno by pomohli aj probiotika, uz by mohla aj ovsene vlocky v mensom mnozstve, pridat do ovocnej kase alebo do jogurtu, ale nechat ich dost dlho napucat