Rinogermina u detičiek
Prosim vas mate niekto skusenosti s Rinogermina u deti? Dakujem
má to prísne skladovacie podmienky, aj neotvorene treba mať v chladničke... takže poštou by som to určite neposielala... znehodnotí sa to.
Ahojte maminky prosim vas dnes som prvykrat rozrobila rinogerminu, ma to byt hustee???
Poriadne pretriast pred kazdym pouzitim
Ahojte,začala som som 5ročnej dcére dávať rinoderminu len mi tu jačí že cíti hnusnú chuť v krku ani neviem či ďalšiu dávku do nej dostanem..... Myslíte že keby som jej to dávala len jeden krát za deň nebude to mať žiadny účinok? Ide aj o to že mi do škôlky každé ráno plače a keď jej toto napchám do nosa tak neviem čo bude dorábať...😞
Nedavajte jej to rano, lebo jej aj tak vsetko vytecie so soplikmi a zbytocne ju tym stresujete. Tieto probiotika boli po aplikacii u cca 15-30 % ludi pritomne aj po 3 mesiacoch, cize to ci je aplikovana rano alebo inokedy je nepodstatne. Skuste jej to vstreknut poobede a potom znova vecer tak, aby sa to nedostalo do hrdla - nech nepotahuje nosom po vstreknuti, a nech si potom nelahne, ale ostane sediet. A odporucam dat cmulat cukrik a pustit oblubenu rozpravku, potom nebude plakat a Rhinogermina ma sancu v nosteku zaschnut a ostat v nom aspon na chvilu. Mna to teiz drazdilo, ale pomohlo to, v novembri, decmbri a januari sme ostali zdravi po prvy krat za 5 rokov.
@sionell ďakujem veľmi pekne za odpoveď 😊🤗
@roselyn
@buffy27
@sofik19
@cherrie982
@mesiacik12 dievcata neviete poradit? spusti sa pri uzivani sopel bez ohladu ci bolo pred kvapkanim zdrave ci chore? moze sa pri tom dvat konvicka ao slanou bodou? aby somm jej nevyplachovala tie probiotika von. diky. a pauza je tri tyzdne ci 30dni?
nam pomohli - 2x do roka z jesene na zimu a z jari na leto a nedali sme operovat mandle
Syn je zatiaľ po prvej dávke. Nevidela som bohužiaľ žiaden efekt. Hneď po týždni používania sme museli zasa začať s preplachovaním nosa, lebo sa mu veľmi zle dýchalo. Upchatý nos, solpe až niekde vzadu, nešli vyfúkať, ani odsať. Jedine konvička pomohla. Som zvedavá, čo bude po druhej dávke.
Dcerka nie je nastastie alergik, ale ked po dlhsej dobe ochorela, tak som myslela, ze jej probiotika pomozu. S nou som ochorela aj ja. Len som sa z nich rozkychala a mala este plnsi nos nez predtym. Preto pocas akutnej fazy choroby, alebo alergickej nadchy neodporucam uzivat probiotika. U nejakych 30 percent paciantov sa nasli tieto kultury v nose aj po pol roku, u inych nevydrzali ani 7 dni, cize doba, po ktorej je vhodne zopakovat liecbu je individualna. Nie kazdemu mozu tieto bakterie v nose vyhovovat. Nam pomohli, akurat som na nich zabudla, teraz sme zase prechladnuti, tak az vyzdravieme ihned si kuru s dcerkou zopakujeme. Urcite je to lepsie nez si mikrofloru v nose vyzabijat Pamyconom a potom uz len cakat, ktory virus, alebo atb sa tam premnozi a sposobi problemy.
Ahojte,my uzivamw teraz 2 davku ,ale strasne sople to viaze ta rinogermina,mate podobne skusenosti???
@adalea
@veronika05048 Ja som prisla na bezbolestny sposob apliakcie, ktory mne ani dcerke nevadi. CItala som si na webe distributora, ze Rhinogermina sa nema dostat az do hrdla, lebo stipe. Bakterie maju posobit v nose. Z tohto dovodu po vstreknuti nepotahujem nosom ako pri beznych kvapkach. AKo som radila mamicke vyssie: Nedavajte to dcerke rano, lebo jej aj tak vsetko vytecie so soplikmi a zbytocne ju tym stresujete. Rano ma najviac soplov. Tieto probiotika boli po aplikacii u cca 15-30 % ludi pritomne aj po 3 mesiacoch, cize to ci je aplikovana rano alebo inokedy je nepodstatne. Skuste jej to vstreknut poobede a potom znova vecer tak, aby sa to nedostalo do hrdla - nech nepotahuje nosom po vstreknuti, a nech si potom nelahne, ale ostane sediet. A odporucam dat cmulat cukrik a pustit oblubenu rozpravku, potom nebude plakat a Rhinogermina ma sancu v nosteku zaschnut a ostat v nom aspon na chvilu. Mna to teiz drazdilo, ale pomohlo to, v novembri, decmbri a januari sme ostali zdravi po prvy krat za 5 rokov.
@sionell zaujima ma,ci tie sopliky boli vyrazne pri uzivani rinogerminy,lebo moja dcerka ich ma strasne mnozstvo...potom,ked sa vysmrka,je dobre ,no akoby mala tiw hlieny niekde dnu v sebe
@kuratko1803 dobrý deň a dávkovaní ste dva krát 2vstreky? Môj malý ma 2 a na krabičke píšu od 3 rokov 😲
@namornicka iba zarobene sa drzi v chladnicke na obale je to pisane
@veronika05048 moja ma vyrazne. sme v prvej davke 4.den
@martusik2305 volla som s nasim orl dr. a ten mi to dovolil aj pre 1,5rocnu.vraj je tam ze od 3 rokov len kvoli tomu ze to netestovali na mladsich detoch
Ahojte.Pripajam moju skusenost s Rinogermina.Maly od narodenia stale soplavy,z toho kasel,bakterie v nose opakovane tak som mu ako 8 mesacnemu nasadila rinogerminu.Po 3 mesacnej kure ziadna zmena takze nam to nepomohlo.Momentalne sme na Broncho-vaxome 2 mesiac a zatial tiez ziadne zlepsenie.Inhalujeme Yabro ale ani tam nevidim zlepsenie.Buduci tyzden nas caka vysetrenie na alergie.Uz som z toho zufala,chudatko moje stale soplikovy a ukaslany.

Pre účinnosť Rinogerminy® je dôležité zachovať skladovacie podmienky
Rinogermina® obsahuje živé probiotické baktérie. Aby si zachovali svoju účinnosť, prepravujú a skladujú sa vo forme lyofilizovaného prášku v zatavenom vrecúšku a oddelene od roztoku vo fľaštičke. Dá sa povedať, že v tejto forme probiotické baktérie „spia“.
Nerozbalená Rinogermina® sa má skladovať v chlade, pri teplote do 15°C.