Rinogermina u detičiek
Prosim vas mate niekto skusenosti s Rinogermina u deti? Dakujem
@cherrie982 sonry den prajem,dcerka mala.tiez.moraxelu a odvtedy stale nieco. Dycha ustami,chrape,sople zelene. Pomohlo Vam to? dakujem za odpoved
Máte niekto záujem o 2ks neotvoreneho balenia?
@jankaaaa123456789 odkial ste prosim? kedze to ma.byt v chladničke, tak postou nie :(
Okres Humenné..ale keďže máme chladné počasie tak si myslím že s prepravou by nemusel byť problem
@jankaaaa123456789 to nebudem riskovat,dakujem. Raz som si dala poslat jazveciu mast v zime prave preto,ze som sa spoliehala na chladne pocasie a prisla uplne roztopena,povytekana na druhy den,takze na to sa neda spolahnut.
Dobry den, my nedame dopustit na rinogerminu. manzel ma chronicky zapal pocas prechodnych obdobi jesen a jar a od kedy davame rinogerminu je to iba slaby soplik. Mala nebola rok chora od kedy uzivame rinogerminu. U nas vyborne vysledky.
Ja som len chcela napisat - my sme zacali s Rinogerminou minuly rok v decembri, to bolo ok, nestipalo, nepozorovala som nic zvlastne ani ma sebe ani na mne, o mesiac - dalsie balenie - neskutocne stipalo - aj mna aj dceru, museli sme prestat, tretie balenie som uz ani nedavala, rozhodla som sa teraz v marci, ze skusim znova a nestipe ani mna, ani dceru. Netusim, preco to tak je, ale keby to mal byt subjektivny pocit, tak nas to nestipe obidve. Neviem, cim to je. Kazdopadne, ked som dala malej vecer Rinogerminu, v noci sa jej zapchal nos a rano sme fukali dost soplov, a to sople uz nemala. Ak to takto pojde dalej, tak to opäť stopnem a nevratim sa k tomu.
@tatiana26 bodaj by to aj u nas fungovalo, moja odkedy je v skolke ma nonstop sople.
@sionell len aktualizacia k tomuto vyjadreniu - ze nikde nie je, ze pocas choroby sa RG nema davat - teraz mi napisali na oficialnom facebooku RG, ze sa nema aplikovat pocas choroby a ani 10 dni po nej, tak asi aj oni uz prisli na to, ze to pocas choroby nerobi dobrotu.
Prosím, koľko môže byť rinogermina zamiešaná v chladničke? Zarobila som prvú kúru a dcéra hneď po prvom dni to musela prestať brať, pretože dostal antibiotika do nosa. Môže to byť v chladničke len tých 7 dní a potom vyhodiť?
Ak by ste niekto mali záujem,mám 2 ks. Kľudne mi napíšte správu, dohodneme sa
Ak by niekto potreboval, mam cele 3 balenie, cely cas v chladnicke, cena dohodou, exp tusim 9/2024
Prosim Vas,mozete mi vysvetlit to davkovanie?Pise sa tam,ze sprej sa nesmie pouzivat viac ako 7 dni.To jeden vydrzi iba na tyzden?A potom kolko davate pauzu,kym date druhe resp.tretie balenie?Dakujem
Mam k dispozicii na predaj cele 3balenie, exp. 9/2024, cely cas v chladnicke. Viem dorucit v chlade do MT, PD, TN, NR, prip. BA. Preferujem 3balenie spolu, ale kedze sa blíži expiracia, predam aj samostatne.

@sandyka90 uz mam maju v lekarni ale dakujem