Rinogermina u detičiek
Prosim vas mate niekto skusenosti s Rinogermina u deti? Dakujem
Kto by mal záujem predám otvorené balenie, použili sme jednu dávku, dve sú nenačaté.
Ahojte ak by mal niekto zaujem mam dva spreje rinogerminy. Su nenacate. Kupovane pred par dnami a su v chladnicke. Viac info sukr. sprava.
nam doktorka hned povedala, aby sme ich zacali davat az ked bude zdravy, nie pocas uzivania pamyconu alebo inych atb.kvapiek.
Ja mam skvelu skusenost s Rinogerminou, ja a moj 7r. syn sme uzivali spolu ako prevenciu okt. nov a dec. a vyhli sa nam sopliky a ja mavam pocas sezony bolave hrdlo a chvala bohu nic. A teraz som este racej ,ze to mame za sebou kedze vsade strasi COVID 19....verim, ze nase sliznice su "mocne" nakolonizovane a neprenikne ziadny virus ci bakteria. Mat 100% sliznicńu imunitu je zaklad v boji proti vsetkemu.drzme si palce a chranme sa 🙂.
Prosim o to jedno balenie na 7 dní vystaci len pre 1 dieta, ci sa da aj pre 2 rozdelit?:o) Napr. Pamycon po 7 dnoch este dost ostáva na vyhodenie vo flaske, preto sa pýtam.Dakujem
Dobry den, ak by mal niekto zaujem mam 2 balenia zabalene v chladnicke, posuniem. Odber Košice - Terasa
Ahojte tiež mam na predaj 2 balenia keďže nam to nerobí dobre. Môžem poslať aj poštou keďže je chladno. Cena 15€
Myslite ze to je vhodne aj ked dietatu tecie stale krv z nosa? Zeby sa to niako upravilo ked tam bude mat vsetky tie bakterie co treba??
Dobry den, ma niekto skusenost, ze by rhinogermina zabrala aj na pseudomonas? (horne dychacie cesty)
Ahojte, nepotrebuje nejaká maminka Rinogermina kúru na 3 mesiace? Objednala som z Čiech, ale používať to nebudeme, malý ma už dosť všelijakých liekov. Je mi ľúto vyhodiť to.. Posunieme za dobru cenu...
@jaja23 ok ďakujem pekne za odpoveď.ked sa môžem opýtať za koľko Vás v Čechách?
@jaja23 dobry den je to este aktualne? Zhanam akurat tento liek no u nas sa neda zohnat. Dakujem za odpoved

@zuzanahanuszova ved su to probiotika.snad bude ok