Ročný syn má už 2 týždne fľaky po rukách a na bruchu
Ahojte, moj malý 1 ročný syn ma už 2 týždne flaky po rukách a bruchu, skúsili sme už nejaký tekutý púder s niečim na vysušené, to pomohlo, ale následne sme prešli na excipial a zase sa to zhoršilo a viac ako to bolo na začiatku. V pondelo síce ideme ku kožnej, ale nemáte s tým niektoré náhodou skúsenosť?

Ja by som povedala ze nejaka alergia na jedlo. Alebo prasok na pranie. Neskusala si dat fenistil kvapky
Moze to byt aj rozsirujuca sa kozna plesen, nutne antimykotika od lekarky
@sunnybaby15 ak kožná nepomôže, na alergo treba odporucanie od doktora asi však?
@sunnybaby15 práveže traviace problémy nepozorujem vôbec... Malý je úplne čule dieťa, s chuťou do jedla...
@badluck mne to pripadá ako ekzém. Obe dcéry to mali takto ni skôr na nožičkach a mladšia dosť veľa na tváričke. Bolo to zrejme následkom alergie na mlieko - presnejšie bielkovinu kravského mlieka. Staršej sa to prejavilo až po roku ako začala piť um a mladšia dokonca napriek tomu že bola dojčená tak keď ja som vypila mlieko alebo zjedla niečo mliečne. Probiotiká papá? Tie by mohli pomôcť a tiež premastovať kožu preventívne po preliečení ekzému.

@badluck neviem ale na 100%je to na doktorku