Röntgen nožičiek

dudkaaa
17. apr 2013

Ahojte,mam pat mesacneho chlapca a este sme neboli na röngene noziciek,iba v porodnici.svokra stale do mna huči ,ze to musi ist.ja verim doktorke ze ked nas neposlala tak asi netreba.neviete mi poradit,či ma svokra fakt pravdu.

veselavrba
17. apr 2013

Ahoj nam v nemocnici dali este papier aby sme isli s nozickami. Mali sme mesiac,doktor vtedy zistuje ze v akom stave su klbiky a ci bude potrebovat dvojite plienky alebo nie. Mala by si ist urcite,svokra ma pravdu. My sme boli v porodnici ale potom aj ked mal maly mesiac. Budes mat pokoj ze je vsetko ok za to nic nedas.Vela stastia.

sympa1
17. apr 2013

@dudkaaa ved na ortopediu vas v najblizsej dobe objednali nie? ja si uz ani nepamatam kedy presne som sla ale urcite nie sama od seba, ale na objednavku

dudkaaa
autor
17. apr 2013

Neni sme nikde objednany,doktorka to vobec nespominala.zeby na nas zabudla?!

0604katka
17. apr 2013

Ahoj moze byt ze zabudla.na 6 tyzdnov prvy krat a potom ti dr.povie.a nieje to röngen,ale ultrazvuk🙂

linda20111
18. apr 2013

@dudkaaa ahoj, my ked sme prisli prvy krat k detskemu lekarovi tak vtedy nam vypisal papier na ultrazvukove vysetrenie u ortopeda. boli sme tam, nezobral nas hned bolo treba sa objednat. ortoped skontroluje v akom stave su klbiky, ci sa dobre vyvyjaju. vacsina ortopedov odporuca balenie na siroko niektori dokonca az do 1 roka!!! su rozne diskusie k tomu, precitaj si aj tu na koniku ohladom toho balenia.

tinki
18. apr 2013

@dudkaaa no neviem, ale to nezvykne byť v kompetencii všeobecnej doktorky. To ťa mali poučiť ešte v pôrodnici, že kedy treba ísť za ortopédom. Ja nepoznám nikoho, kto by aspoň raz nebol na odbornom vyšetrení. Ortopéd ti potom povie, či ešte treba alebo nie..