Rybí olej na rozvoj reči
Poradite mi rybi olej na rozvoj reci 2 rocneho dietata?
Dobrý večer tiež sa pripojím pomohol synovi ten olej aspoň troska ďakujem
U nás mladšia dcérka v 2 rokoch rozprávala len prve slabiky jednotlivých slov. Od decembra užívame rybí olej a posun v reči bol viditeľný od začiatku 🙂 teraz má 2,5 roka, každý deň si spieva pesničky, dokáže poskladať viac slovné vety, dokáže si vypýtať, čo si prosí.
Pri výbere kvalitných omega 3 je dôležitý pomer jednotlivých kyselín, na rozvoj mozgu vplýva DHA. Zároveň na trhu je veľmi veľa olejov, ktoré môžeme užívať avšak nevidíme žiaduci efekt. Deje sa to kvôli oxidácii. Olej môže v tele vyprchat ešte skôr, než sa dostane do bunky 🙂 ak náhodou, viem v tomto smere poradiť. U nás sa olej užíva aj kvôli nejedáctvu 🙂
@ddenuliatko a akú značku oleja davate prosím vás
@klip0 častokrát nejde o to, čo sa cenovo viac oplatí ale o to, ako Vám je poskytnuté poradenstvo a dávkovanie na mieru 🙂
@ddenuliatko toto sa dá ale naštudovať zadarmo.
(Taká všeobecná info kto nechce aby na ňom zarobilo 10 ľudí, na začiatok je ideálne dávať 0,2ml na kilogram hmotnosti)
My dávame Equazen citrónová príchuť. Syn je Asperger s ADHD. Iba konzumácia rýb nestačí a v dnešných morských rybách je množstvo mikroplastov a ťažkých kovov.
Ahoj, prosím ťa, pomohol vám olej k rozvoju reči?
Ja som badala že syn keď mal 2 roky nerozprával veľa, niektoré hlásky nevedel vysloviť a všetci že to má ešte čas, v škôlke sa rozhovorí...nepočúvala som, od 3 rokov chodíme na logopédiu lebo dodnes nerozpráva tak ako by mal. Niektoré hlásky vôbec nevedel vysloviť. Teraz má už 6 rokov a stále sa trápime s rečou. Rybí olej dávam, logop.odporúčala, ale mozog musí sám dozrieť časom...
Ako ste prosím na tom dnes?
@bambina1011 nevie povedať c,s, č,š...chodíme ku logopedičke a stále cvičíme. Pomaly sa to zlepšuje ale stále rozpráva šušľavo
Autizmus
U nás mladšia dcérka v 2 rokoch rozprávala len prve slabiky jednotlivých slov. Od decembra užívame rybí olej a posun v reči bol viditeľný od začiatku 🙂 teraz má 2,5 roka, každý deň si spieva pesničky, dokáže poskladať viac slovné vety, dokáže si vypýtať, čo si prosí.
Pri výbere kvalitných omega 3 je dôležitý pomer jednotlivých kyselín, na rozvoj mozgu vplýva DHA. Zároveň na trhu je veľmi veľa olejov, ktoré môžeme užívať avšak nevidíme žiaduci efekt. Deje sa to kvôli oxidácii. Olej môže v tele vyprchat ešte skôr, než sa dostane do bunky 🙂 ak náhodou, viem v tomto smere poradiť. U nás sa olej užíva aj kvôli nejedáctvu 🙂
@ddenuliatko ahoj po akom case uzivania oleja si videla prve priznaky?
My dávame Equazen citrónová príchuť. Syn je Asperger s ADHD. Iba konzumácia rýb nestačí a v dnešných morských rybách je množstvo mikroplastov a ťažkých kovov.
@monikaluky Equazen je jeden z najslabších omega olejov. Nas naňho pred tromi rokmi tiež namotala pedopsychiatrička, ale po diskusiach s inymi namičkami a po preštudovaní odbornychh textov sme prešli na Mollers a sme spokojní, ale zazraky netreba od žiadneho čakať.

@adnil koľko to už beriete? My zatiaľ 3 mesiac, pomohlo?