icon

S trojročnou dcérkou ideme ležať na Kramáre. Čo vziať?

mifka5551
11. nov 2015

Bývame daleko a tak nechcem byť prekvapená že nám bude niečo chýbať a načo si dať pozor.

pribinak
•
11. nov 2015

oproti nemocnici je male tesco expres, takze ak ti bude nueco velmi chybat, da sa vybehnut na podpis z nemocnice a behnes do tesca

bonaqa2013
•
12. nov 2015

ja som na Kramároch bola niekoĺkokrát s dcérou - ORL, 2 detská klinika, ale ani raz som nepotrebovala žiadny podpis keď som išla do Tesca.
Dieťaťu jesť dajú, len aby malo pyžamko, papučky, obľúbenú hračku - nemusí byť, zober aj náhradné pyžamko, prádlo....
Pre seba - pyžamo, papuče, jesť ti nedajú - ak nekojíš, hyg. potreby. preukazy poistencov a zdrav. kartu dieťaťa. Malo by to byť všetko.

felycity
•
12. nov 2015

Každé oddelenie je iné, okrem základných vecí ako sú pyžamko, prípadne pohodlnené tepláčiky, uterák, papuče, zobrala by som aj nejaké hračky, ktoré má rada a vieš, že ju zabavia... nie na každom oddelení sú dostupné hračky... na urologii boli k dispozícii aj DVD, len chýbali rozprávky tak ak pozerá,možno zobrať... hlavne tak, aby si ju zabavila a spríjemnila pobyt...

loginexistuje
•
12. nov 2015

este servitky a toaletak si vezmi ale teda dolu je obchodik da sa aj kupit

8291
•
12. nov 2015

Fu a hlavne pevné nervy.my sme ležali takmer mesiac na kojencoch int.kl.a bolo to des.vsade špina,upratané len na oko.no hrozné o starostlivosti ani nehovorim

mamutka
•
12. nov 2015

ja by som doporucila hlavne obuv do sprchy, nejake kroksy alebo zabky minimalne. Nelezali sme sice konkretne na kramaroch, ale co som v nemocnici v sprche videla, citila, zazila, tak hnus, stupit do toho bosou nohou nikdy. Minimalne mykoza nechtov zarucena. To ze si niekto v sprche pred tebou vysmrka nos a pod., to ber ako samozrejmost